info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ Yeni Khb Sağlık Genel Sekreterinden Talebimiz Var

Tekirdağ sağlık müdürü zaten var mı yok mu ne iş yapar toplum için ne gibi çalışması var? Hiç bir bilgimiz yok.Benim için Sağlık müdürlüğü olabilir ama sağlık müdürü yok.Göreve geldiğinden bu güne ne yaptığından bir bilgimiz de yok.
-Yeni Muratlı devlet hastanesi için Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüm olumlu cvrap verdi ama bu konuda resmi yazı gelmesine rağmen bunu bize ileten kamuoyu ile paylaşmamızı  sağlayacak bir sağlık müdürü yok.
-Muratlı’yı ikiye bölen tren yolu nedeniyle Muradiye mahallesine sağlık ocağı şart dedik inceleme yapıldı olumlu yanıt çıktı kamuoyuna ileteceğimiz yazı hala gönderilmedi.
-İçme suları ile ilgili tahlil kararlarını talep ettik buna da bir yazılı yanıt gelmedi.
BUNLARI SAYIN BAKANA İLETİP ONDAN MI İSTEYELİM? SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞ YAPIYOR?
Tekirdağ’ın yeni KHB genel sekreteri Sayın Seyit Ali Gümüştaş oldu.Kendisi hakkında olumlu şeyler duydum.Sayın Gümüştaş;Sağlık müdürlüğünden bize fayda yok.Sizden bazı taleplerimiz vardır.Bize İzmir KHB’DEN bilgi gönderilirken kendi ilimizin sağlık konularında bilgilendirmede yetersiz kalması esef vericidir.Sizden taleplerimiz vardır;
Muratlı Devlet hastanesinde personel eksikliği vardır.
1-Çocuk doktoru sıkıntımız vardır.
2-Pratisyen hekim eksiğimiz vardır
3-Anestezi uzmanımız Tekirdağ’dan sadece haftada bir gün geliyor ameliyatlar aksıyor.Anestezi uzmanı eksiğimiz vardır
4-Kadın doğum doktorumuz Nisanda doğum iznine ayrıldı ardından tayini çıktı.Doğum uzmanı Tekirdağ’dan geliyor.Gece acil doğum olsa doktoru nereden bulacağız? Köyden ebe mi arayalım?
MURATLI DEVLET HASTANESİ DOKTORSUZ RUHSATSIZ VE KANTİNSİZDİR.BUNU SAYIN MÜEZZİNOĞLU’NA BİZZAT İLETTİM.AMA BU MÜRACAATIMIN RESMİ YAZISI MAALESEF BANA İLETİLMEDİ.
5-Muradiye mahallesine acil sağlık ocağı şarttır.
Tekirdağ ve ilçelerinin İÇME SULARININ HIFSIZSIHHA SONUÇLARINI İSTİYORUM. (AMA TESKİ’NİN SÜLEYMANPAŞA ÇEŞMELERİNDEN ALDIĞI TAHLİL DEĞİL TÜM KUYULARDAN YERİNDEN ANALİZLERİ.ÖRNEK OLARAK AŞAĞISEVİNDİKLİ KUYULARINDAN BİZZAT ALINMIŞ ANALİZLER ARITILMIŞ ÇEŞME ANALİZİ DEĞİL)
BU YAZDIKLARIMI YAZILI OLARAK TALEP EDİYOR VE BUNU OKUYUCULARIMLA PAYLAŞMAK İSTİYORUM.YAZILI OLARAK ALAMAZSAM BİZZAT BAKANDAN TALEP EDECEĞİM.
Sizin çalışkan uyumlu başarılı ve halkın menfaatini düşünen değerli bir yönetici olduğunuzu söylediler.Sayın Seyit Ali Gümüştaş sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.