info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekpark Fiyasko Oldu, Derhal Kaldırılmalı

Bu kurulan TEKPARK(Tekirdağ para tahsil etme, mağdur etme) şirketinin açıkçası araç sahiplerini bu kadar mağdur etmesi beklenmiyordu.

Bu kurulan TEKPARK(Tekirdağ para tahsil etme, mağdur etme) şirketinin açıkçası araç sahiplerini bu kadar mağdur etmesi beklenmiyordu. 

Bu şirketin tam olarak ne yaptığını bilen varsa, bana da söylesin ki bilelim. Benim yarım aklım bunu çözemiyor. Süleymanpaşa’ya gittiğimde sıklıkla gördüğüm bir manzara, görevli elemanların püfür püfür sigara içerek, esnafla sohbeti oldu. Zaten gözlemlediğim kadarıyla, birkaç araca park ücreti yazıp, bir işyerinde oturarak sohbet ediyorlar. Bayan görevliler daha bir umursamaz. 

Ayrıca Allah’tan kış kısa sürdü. Diğer yönden bu görevliler dışarıda yağmurda, karda perişan oldular. Bir de Hükümet caddesinde bir özel otoparka gittim, oradaki görevlinin üzerinde de TEKPARK elbisesi vardı. TEKPARK özel otoparktan da mı pay alıyor? Bir de vatandaşın evinin ve iş yerinin önünde duran şahsi aracından da park ücreti alınıyormuş. Artık mahalle ve sokak aralarına da mı park ücreti uyguluyorsunuz? Siz benim evimin veya iş yerimin önündeki araca park ücreti alacaksınız, ben de sessiz mi kalacağım? Bereket benim aracım yok. Yoksa ben asla bunu affetmezdim. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Bu hizmet değil, vatandaşa zulümdür. 

Eğer siz trafiği rahatlatmayacaksanız, bu hizmeti ne amaçla yapıyorsunuz? Sadece para kazanma amaçlı mıdır? İyiymiş. Ver üç-beş lira para, trafik kilitlenirmiş, ulaşım zorlaşırmış, hiç önemli değil. Parayı ödeyip trafiği keşmekeşe çevirebilirsiniz. 

Büyükşehir belediyesi yöneticilerine, meclis üyelerine sesleniyorum; 

DERHAL TEKPARK UYGULAMASINI KALDIRIP, YERİNE KALICI ÇÖZÜM OLAN BELİRLİ YERLERE KATLI OTOPARK YAPIN. YIKIN BİRKAÇ DÜKKANI, PARK YERİ AÇIN, ORAYA KATLI OTOPARK YAPIP, YIKTIĞINIZ DÜKKAN SAHİPLERİNE BU KATLI OTOPARKTAN YER VERİN. ALAN MEMNUN, SATAN MEMNUN OLUR. GERÇEK BELEDİYECİLİK HİZMETİ BUDUR. AKSİ TAKDİRDE BU HALK ENİNDE SONUNDA “BU PARAYI AL-TRAFİK KEŞMEKEŞİNE BOŞ VER VEYA DÜKKANIMIN ÖNÜNDE VE EVİMİN ÖNÜNDE DURAN ARACIMA PARK ÜCRETİ KES” DEMEZ.İNSANLARIN HEPSİNİ KANDIRAMAZSINIZ.ENİNDE SONUNDA BİRİLERİ BUNU YÜZÜNÜZE TOPLUM İÇİNDE SÖYLER. 

DEVLET HASTANESİ YANINA OTOPARK YAPTINIZ. HİÇ ONDAN SONRA GİDİP DENETLEDİNİZ Mİ? BÜTÜN ARAÇLAR YA HASTANE PARKINDA YA DA YOL KENARINDA. NEREDE KALDI SİZİN TEKPARK’INIZ. YETER ARTIK… BU İNSANLARI PARA AĞACI OLARAK GÖRMEYİN. YA DA PARTİLİLERİ İSTİHDAM MERKEZİ OLARAK GÖRMEYİN. BU TEKPARK’TAN VAZGEÇİP KATLI OTOPARK YAPIN. BENDEN SÖYLEMESİ. SONRA DEMEDİ DEMEYİN. SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ. ÇOOOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ, ÇOK.