info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Teski Yalnış Yapıyor

Ben her zaman TESKİ’NİN BU ALTYAPI ÇALIŞMASINI DESTEKLEDİM, UMUTLUYDUM.

Açıkçası, son çekmiş olduğum fotoğraflardan sonra bu inancımı kaybettim. 

Sayın Genel Müdür Şafak Beye sormak istiyorum, “Sayın Müdürüm, siz sadece Sayın Kadir Albayrak ile açılışlara mı katılıyorsunuz, yoksa bu çalışmaları denetliyor musunuz? Direkler altındaki açılıştan sonra hiç Hükümet Caddesindeki çalışmaları denetlediniz mi? 

Kullanılan malzemeyi gördünüz mü? Açıkça söylemek gerekirse, o beton bağlantı borularını ev yaparken bana satıcı firma getirse, almaz kovarım. Bir defa her kim bu beton büzlerin dökümünü yapmışsa, tam bir fiyaskodur. Eğer siz koskoca büyükşehirin kalbi Süleymanpaşa’ya bu boruları döşemeyi uygun buluyorsanız, bir diyeceğim yok. Ama ben bu iş konusunda uzman biri olarak, eğer bana böyle bir malzeme sunsalardı, derhal başka bir firma ile anlaşırdım.

Çünkü dökümdeki en ufak bir boşluk ve sızıntı, ilerleyen tarihlerde orada deformasyona neden olur. Bu da sorun demektir. Tabi bu TESKİ’NİN takdiridir. Bu başlığı ben ezbere atmıyorum. Biliyorum ki, Hükümet caddesinde kullanılan büzler, hem kalitesiz hem de çap itibariyle Süleymanpaşa altyapısını karşılamaz. 

Ben haber olarak sadece bir belediye otobüsünde vatandaşların tepkisini aktardım ama bu konuda bilgi sahibi biri olarak da söylüyorum, kullanılan malzeme YAN-LIŞ Gelelim diğer hususa; BU NASIL BİR ÇALIŞMA ŞEKLİDİR ÇÖZEMEDİM. 

Bir yerden başlar, ileriye doğru kazarak çalışmayı tamamlarsınız. Eğer bir hafta boyunca, Bayol pasajı önündeki kavşağı bitiremeyip sürekli kazıp kapatırsanız, bu hizmet ve işçilik olmaz. Bu çalışanları kim denetliyor? Yoksa açılışlar çok olduğu için kalabalık görünmek amacıyla herkes açılış yerine gittiğinden, denetleyecek kimse kalmıyor mu? 

Ben resimleri attım. Artık değerlendirmek, Sayın Şafak müdür ve Sayın Albayrak’ta. HADİ KOLAY GELSİN.