info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ulaş Yurdakul ve Fehmi Altayoğlu Belediyecilik Dersi Veriyor

Bazı kafası çalışmayan, saplantılı siyaset yapan, takım tutar gibi parti tutan zekâ seviyesi sınırlı insanlar, hala bizim tarafsız ve sadece kamu(bilmeyen cahil insanlar için onu da açıklayayım, çünkü kamu deyince akıllarına devlet geliyor.

(Kamu demek, halk demektir) yararını gözeten haber ve köşe yazıları yapıyoruz. 

Bizim için A-B-C partisi fark etmez, sadece halk vardır. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde basına yemek veren Sayın Kadir Albayrak, “Saygı çerçevesinde eleştirilerinize gereken hassasiyeti gösterip gereğini yaparız” demişti. Başkan, sözünüzü çabuk unuttunuz. Aslında sizi daire başkanları için eleştirecektim ama o kadar yazacak şey var ki, neyi yazacağımı şaşırdım. 

- KAR YAĞIŞI HAFTALAR ÖNCESİNDEN BİLDİRİLMEDİ Mİ? 
- BU KONUDA TEDBİRİNİZİ ALMADINIZ MI? -BAZI BELEDİYE BAŞKANLARINIZ, BASINI ÇAĞIRIP SÖZDE GEREĞİNİN YAPILDIĞINI SÖYLERKEN, ULAŞ VE FEHMİ BAŞKANLAR, ÇALIŞIRKEN, MURATLI, ÇORLU, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLARI NEREDE? 

(Pardon Süleymanpaşa belediye başkanı Eşkinat daha şimdiden Kolombiyalı misafirleri düşünüyor. Ha bir de açılışları kaçırmıyor. Neticede her türlü reklam oluyor.) Muratlı’da günlerdir ne çöpler alınıyor ne de karlar-buzlar temizleniyor. Halk kızgın. Daha kendi belediyesinin önünü temizlemeyen belediyeden hizmet mi bekliyorsunuz? 

Pardon sayın okuyucular. Hani bunlar çarşı ana yolunu yeni asfaltladılar ya,” Bu yol daha yeni yapıldı, delik deşik oldu” dedirtmemek için, bu caddeyi apar topar temizlediler. Bir de bu ilçede bir belediye başkan yardımcısı ve ilçe başkanı var. Şimdi ilçe başkanı adaylığını açıkladı ya, bu durumda hiç sesini çıkarmıyorlar. Ama Büyükşehir bu çukurları doldursun, yeni asfalt atsın, hemen fotoğraf çekilip, “incelemede bulunduk, takipçisi olacağız” diyecekler. Hizmeti sahiplenirler, hizmetsizlikte ortada yoklar. 

ULAŞ YURDAKUL SABAHIN ALACA KARANLIĞINDA KALKIP, GECE EVİNE ZOR GİDERKEN, MURATLI’DA, ÇORLU’DA, SÜLEYMANPAŞA’DA HİZMETİ ARA Kİ BULASIN. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, TÜM İLÇE BELEDİYE BAŞKANININ AMİRİDİR. EĞER GEREĞİ YAPILMIYORSA, GEREĞİNİ YAPTIRMAK ZORUNDADIR.

SAYIN RECEP ÖKTEN, KOLTUKTA OTURUP, GENEL BAŞKAN YANINDA POZ VERİP, TEŞKİLATINA SAHİP ÇIKAMAZSIN. YAPAMIYORSAN, YAPANA DEVRET. ZATEN BİR SONRAKİ SEÇİMDE SİZ DE SİZE DESTEK VEREN DE OLMAYACAKSINIZ. EN AZINDAN ERKEN İSTİFA EDİN Kİ, PARTİNİZ DAHA FAZLA KAN KAYBETMESİN. 

O kadar sorun var ki, Sayın Kılıçdaroğlu’nun ziyareti hakkında yazdığım yazıma sıra gelmedi. 

SON SÖZ; YA ULAŞ YURDAKUL GİBİ, FEHMİ ALTAYOĞLU GİBİ, HİZMET ETMESİNE RAĞMEN, HARCANMAYA ÇALIŞAN AYÇA ÇEVİKELLİ GİBİ İNSANLARI ARTTIRIN YA DA KOLTUKLARINIZI BIRAKIP GİDİN.