info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vatandaştan Kadir Albayrak`a Çağrı: 1

Biz Başkasını Değil Seni Tanırız Gereğini Yap

Büyükşehir daire başkanlarının gerektiği gibi sorunlara çözüm getirmemesinden dolayı, vatandaş başkan Kadir Al bayrak’ı sorumlu tutuyor. 
- Vatandaş, TESKİ’NİN yüklenici firmasının her sokağı kazıp patates tarlası gibi berbat halde bırakması ve kazıp bitirdiği yeri yeniden kazması nedeniyle,(Hükümet caddesi bitmesine rağmen defalarca kazılıyor. Salıpazarı da aynı) TESKİ ve Kadir başkan sorumlu tutuluyor. Yüklenici firmanın düzenli iş yapmamasının faturası başkana ve TESKİ’YE kesiliyor. Oysa TESKİ’NİN de özellikle Muratlı’da yaptığı güzel çalışmalar var. Allahtan bizim o firmayla işimiz yok, bu konuda başarılı bir TESKİ müdürümüz var. 

- Bilgi işlem daire başkanı halkla yapılan anketleri kamuoyu ve Kadir başkanla paylaşmıyor, görevden alındığı halde daire başkanlığındaki teknik ekiple doğum günü kutlaması adı altında toplantı yapıyor, başta ulaşım sorunu olmak üzere birçok konuyu bilmeyen Kadir başkan suçlanıyor.(ulaşım konusuna geleceğim.) Savaş Soykal gibi bir yetenek, bu daire başkanlığında değerlendirilmiyor.(yanlışı olursa onu da affetmez yazarız ama bulamadık) 

- Tarımsal daire başkanı başta Muratlı olmak üzere, birçok projede destek olmadığı gibi, bu projenin önünü kesiyor. Aşağısevindikli sera projesi sümenaltı edildi. Büyükbaş hayvan yetiştiricileri, “bize yer gösterin. Sizden maddi bir talebimiz de yok. Arsa parasını da biz aramızda toplarız. Bize bu konuda yardımcı olun.”Diyor. O ise yerlerinin yıkılması için akıl veriyor. Yardımcı olmuyor. Türkiye’de bütün büyükşehirler hayvancılığa destek verirken, siz köstek oluyorsunuz. Sorumlusu, Kadir başkan oluyor. -İmar daire başkanlığınız var. Bir restorasyon çalışması başlattınız, eski ticaret lisesinin karşısındaki metruk evin, sevgililerin, ve içkicilerin mekanı olduğuna dair şikayetler aldığımızı söyledik, bir buçuk sene oldu, söz verdiğiniz halde restorasyon yapılmadı. Muratlı tarihi postanesinin restorasyonu için Kızılay genel merkezine yazı yazdınız. O postane için Kızılay’ın ihmali ve tarihi binanın yok olmasına sebebiyet vermekten Ankara ile irtibata geçebilmem için ret cevaplı belgeyi istedim, daire başkanınızdan bu belgeyi alamadım. O zaman İmar daire başkanlığının görev alanı nedir? (burada kültür daire başkanlığının yetkisi sınırlıymış, yetkili imar daire başkanlığıymış ve genel sekreterlik de bir şey yapmadı) 

O TARİHİ BİNA ZATEN YANDI. YIKILIRSA SORUMLU HEM O BELGEYİ VERMEDİĞİ İÇİN BELEDİYE HEM DE KIZILAY GENEL MERKEZİ OLACAK. 
ÇÜNKÜ ORANIN BELEDİYE TARAFINDAN DEVRİ VE KAMU MALINI SATIŞ KONUSUNDA MURATLI BELEDİYESİ VE KIZILAY İLE BÜYÜKŞEHİR DE SORUMLU OLACAK.
(SATIŞ VE ŞARTLARLA İLGİLİ TAPU VE BELGE FOTOKOPİLERİ ELİMİZDE MEVCUTTUR.) 

Vatandaş daire başkanlarını tanımaz, Kadir başkanı tanır. DEVAM EDECEK…