info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vatandaştan Kadir Albayrak`a Çağrı: 2

Biz Başkasını Değil, Seni Tanırız; Gereğini Yap

BİR ULAŞTIRMA DAİRE BAŞKANI VAR Kİ, HALA O MAKAMDA NASIL DURABİLDİĞİNE ŞAŞIYORUM. 

1-(J) plakalara komik bir miktar karşılığında fabrika servisi çekme çalışma belgesi verdi, bu servisleri çeken kooperatif firmalarına haksız rekabetle zarar verdi (evet, yasal olabilir ama etik değil) 
2-Sahil Dörtler kavşağında adeta ikinci illegal bir otogar oluştu, yazdık, Sayın başkan umursamadı. 
3-Muratlı’da servis araçlarının şehir merkezini durak haline getirdiğini, söyledik, bunların trafik ve durak ihlali nedeniyle uyarılmasını, tekrarı halinde çalışma izin belgelerinin iptalini söyledik, takmadı. 
4-Süleymanpaşa belediye otobüs şoförlerinin çok süratli ve tehlikeli araç kullanarak tehlike yarattığını,(hepsi değil)duraklarda durmadığını yazdık, umursamadı. Yine Süleymanpaşa’da bir vatandaşın şehrin her yeri ortalama en fazla 5 kilometre olmasına rağmen,2.25 lira gibi bir ücretle gittiğini, aktarma kabul etmediğini, İstanbul’da, Esenler-Maltepe arasının Kırklareli kadar uzak olmasına rağmen aynı paraya gittiğini, aktarma geçerli olduğunu yazdık, takmadı. 
5-Çorlu toplu taşıma araçlarında para ödemesi olmadığını, bu yüzden dışarıdan gelenlerin mağdur olduğunu yazdık, umursamadı. 
6-Başta Muratlı olmak üzere, tüm ilçelere otogar yapılması gerektiğini söyledik, sadece Malkara’ya yapılıyor.(o da başkan Ulaş Yurdakul sayesinde) Muratlı’nın ise bir otogarı bile yok. 
7-SİZİN DAİRE BAŞKANINIZ DAİRE VE ODA BAŞKANLARI İLE TOPLANTIDA, “BİZE BASKIYI GAZETECİ MURAT ÜRTEKİN YAPIYOR, EKMEĞİNİZLE OYNUYOR” DİYEREK HEDEF GÖSTEREREK TÜRK CEZA KANUNUNUN 257. MADDESİNE GÖRE GÖREVİ KÖTÜYE KULLANARAK SUÇ İŞLİYOR. KİMSEYİ HEDEF GÖSTEREMEZ. (BU KONUŞMA İÇİN GENEL SEKRETER YARDIMCISI ZEKİ GÜRCÜN VE MURATLI-TEKİRDAĞ SS,22 NOLU TAŞIYICILAR KOOPERATİF BAŞKANI OSMAN PEKSOY’U KARŞILIKLI KONUŞTURUP TEYİT ETTİM.) 

-Bir söz de Kültür daire başkanlığı ve genel sekreterlik için; buraya sizin yanınızda daha çok faydalı olan Ahmet Poyraz’ı alarak iyilik değil kötülük yaptınız. Ahmet Poyraz orada değil, sizin yanınızda daha iyi hizmet veriyor. Oraya da edebiyat ve kültürden gelen, Tekirdağ’ın sorunlarını bilen Tekirdağlı Aytaç Oy gibi değerleri oturtmanız lazım gelir. 

-Genel sekreter Oral Karakaya, şimdiye kadar Büyükşehir belediyesine ne katkı verdi, kaç defa yanınızda dolaştı? Siz Tamer Dodurga gibi birikimi yüksek ve her sorumluluğu kaldıran genel sekreterliği hak eden kişiyi ikinci veya üçüncü adam yapıyorsunuz, o makamda bir katkısını göremediğimiz kişiyi genel sekreter yapıyorsunuz. 

ŞİMDİ SAYIN KADİR BAŞKANA SORUYORUM; SAYIN BAŞKAN, SİZ SABAHIN ALACA KARANLIĞINDA KALKSANIZ, HİÇ UYUMADAN ÇALIŞSANIZ NE FAYDA. EĞER SİZİN DAİRE BAŞKANLARINIZ VEYA ONLARA BAĞLI FİRMALAR İŞİNİ YAPMIYORSA, VATANDAŞ (KADİR BAŞKAN ÇALIŞMIYOR)DEMEKTE BENCE HAKLIDIR. 

ÇÜNKÜ SİZ BİZE, “GÖREVİNİ YAPMAYANIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM” DEMİŞTİNİZ.
 EVET, GÖZÜNÜN YAŞINI GÖREMEZSİNİZ ÇÜNKÜ ONLAR ÇOK MUTLU. 
BU KONULARA GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERMEYİP BU KİŞİLERİN HALEN O KOLTUKTA OTURMASI NEDENİYLE SİZ SORUMLUSUNUZ.