info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Yerel Seçim Değerlendirmeleri - 4

Şoförler ve Kooperatifler Başkana Öfkeli

Tekirdağ Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde,kürsüye davet edilen Kadir Albayrak,şoförlerin soruları ve esnafların tepkisi karşısında konuşamadı ve çareyi kürsüden inmekte buldu. 

NEDEN Mİ; 
- Vatandaş zamanında para harcamış, TAKSİ PLAKASI ALMIŞ,Kadir başkan göreve gelince, bu vatandaşların yasal edinimleri olan taksi plakalarını ellerinden aldı. Hatta bu nedenle Muratlı`da insanlar mağdur olup,taraflar mahkemelere düştü. 
- Bununla da yetinmedi,kooperatiflerin 40 yıldır kullandığı güzergahı,yeni kurulmuş bir kooperatifin kullanımına sunarak,kazanılmış haklarını tıpkı taksi plakaları gibi ellerinden almaya kalktı ve halen almaya çalışıyor. SİZ,DEVLETİN BAKANLIĞININ VERMİŞ OLDUĞU YASAL KAZANIMLARINI KURDUĞUNUZ UKOME İLE SİYASİ ÜSTÜNLÜKLE İNSANLARIN ELİNDEN ALARAK MAĞDUR ETME HAKKINI NEREDEN ALIYORSUNUZ? 
- Tuttunuz bir TEKPARK GETİRDİNİZ. Eyvallah, doğrudur. Belediye toplu taşımacılık hizmeti vereceksiniz. Ama siz kafanıza göre her yere ayrı fiyat verip,kooperatifleri baskı altına alıp,güzergahlarına sınırlama koyup, hem halkı hem kooperatifleri mağdur edemezsiniz. ÖNCE TÜM KOOPERATİFLER TETUS`A GİRECEK DİYORSUNUZ, MECBURİ DİYORSUNUZ, ŞOFÖR BELGESİNİ ALIYOR, ARDINDAN KIRSALDAKİ KOOPERATİFLER MECBUR DEĞİL DİYORSUNUZ, TEKRAR BELGE SATIYORSUNUZ, TETUS`A GİRENLER MAĞDUR OLUYOR. 
Sürekli bir şeyleri bahane edip, belge parası diye şoförlerden çeşitli nedenlerle para tahsil ediyorsunuz, kartlı sisteme geçmiş şoförler nakit olarak yakıt ve araç bakımlarını yaparken, yolcu taşıma kartlarından aldığınız paraları aylarca ödemeyip mağdur ediyorsunuz. 
Ne güzel iş... nakit al, şoförlerin parasını aylarca vermeyip salla. Alt yapı - üst yapı bitti diyorsunuz,yollar delik deşik.İşiniz gücünüz halkın gözünü boyamak. Buyrun cesaretiniz varsa Tekirdağ`ın bütün ilçelerini dolaşıp rezalet haldeki yolları ve sokakları beraber görelim.

HEM DE BÜTÜN TEKİRDAĞ BASINI İLE BERABER. 
SİZDE NEREDE O CESARET..? 
ANCAK BUNLARI YAZANA TEPKİ GÖSTERİRSİNİZ. 
BAL YAPMAYAN ARI GİBİSİNİZ. 
MİADINIZI DOLDURDUNUZ.
SİZE GÜLE GÜLE. 
YENİ VE GENÇ JENERASYON ŞART. 

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERİN TATİL YERİ DEĞİL. 
BIRAKIN,GENÇLERİN YOLUNU TIKAMAYIN