info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Yerel Seçim Değerlendirmeleri - 6

Küstürmedik Kim Kaldı

Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Sayın Kadir Albayrak ile yazımızın sonuna geldik. 
Burada bana, " Murat, Kadir başkanı aday adaylığında destekleyen, röportajlarınla o koltuğa oturmasını sağlayan, " hizmet muhtarlardan başlar " isimli köşe yazınla Türkiye`de muhtarları fenomen eden sen değil miydin? " dediğinizi duyar gibiyim. Evet herkes hata yapar. Bende Sayın Kadir ağabeyi yanlış tanımışım. 

Sadece sabahın saat dördünde, beşinde kalkıp, Tekirdağ`ın ilçe köylerinden birine gidip, sabah namazına katılıp, kahvede bir avuç yaşlı cemaate çay simit söylemekle, doğum günlerinde ve cenazelerde aramakla başkanlık başkanlık yapılmıyor. Başkan her kesime eşit mesafede olmalı ama, beş vakit namaz ile cemaatle bir arada olarak nasıl farklı mesajlar veriyorsa, sırf ulusal basından 5-6 televizyonun hükümete yakın yayın yapan televizyon olması, dernek başkanının diğer parti temsilcilerini davet etmesi üzerine Kastamonulular`ın sahilde yaptığı etkinliğe adeta zulmederek engellemesi, siyasi ayrımcılık yapmaması ve tüm Tekirdağ`ın belediye başkanı olması gerekirken adeta partizanca intikam alması tek bir kesimin başkanı olduğunu vurguluyor.

Bir beğeni yaptı diye, Türkiye sakatlar derneği Tekirdağ şubesinin kirasını kesmesi, nasıl siyasi ve taraflı idareci olduğunun kanıtıdır. En önemlisi de, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ`a geldiğinde yaptığınız konuşmada, " Sayın Cumhurbaşkanım, emanetinize sahip çıkıyoruz, 15 Temmuz gecesi görevimizin başındaydık ve nöbetimizi tuttuk " diyeceksiniz, Cumhurbaşkanına hakaretten Cumhurbaşkanının bir defaya mahsus olarak affettiği, şu anda CHP`den Muratlı belediye başkanı aday adayı olan ve etik olmayan davranışları nedeniyle Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından görevden alınan eski belediye başkan yardımcısı Güler Aktaş`ın eşi Atatürkçü Düşünce derneği Muratlı şube başkanı Bekir Aktaş`ın Cumhuriyetimizin bekasını tehdit eden ve emniyet güçlerimizce etkisiz hale getirilen terörist cenazesine taziyeye gitmesi sonrasında kendisine destek için ziyaretine gideceksiniz, ondan sonra sosyal medyada birçok tepki alacaksınız ve nasıl bir emanete sahip çıkıyorsunuz sorgulanmayacak. 

Şimdi soruyorum; böyle bir başkana nasıl destek veririm ? 
- Tarımsal daire başkanınız hizmet ve destekte Muratlı`yı dışlayacak, göz yumacaksınız, ayrımcılığı destekleyeceksiniz, ÇİFTÇİ TEPKİLİ 
- Plakalarını elinden alacaksınız, TAKSİ ŞOFÖRLERİ TEPKİLİ 
- Taşımacılık,güzergah ve daha birçok haklarını alacaksınız, sürekli belge parası diye para talep edeceksiniz, TEKPARK SİSTEMİYLE KARTLA PARALARI PEŞİN ALIP, KOOPERATİF ŞOFÖRLERİNİN HAKLARINI AYLAR SONRA VERİP MAZOT ALAMAYACAK DURUMA GETİRECEKSİNİZ, KOOPERATİF BAŞKANLARI TEPKİLİ 
- Başta sakatlar derneği olmak üzere, bırakın verdiğiniz sözleri tutmayı, üç - beş engellinin dayanak yeri olan dernek şubesinin kirasını BİR SOSYAL MEDYA BEĞENİSİ SEBEBİYLE kesecek kadar kendinizi aciz duruma düşüreceksiniz , ENGELLİLER TEPKİLİ (DERNEK BAŞKANINA BEĞENİ İÇİN CEZA UYGULUYORSUNUZ, O HABERLERİ SIZDIRAN KİŞİYİ TERFİ ETTİRİYORSUNUZ.
PES DOĞRUSU) 
- Başta Kastamonulular derneği olmak üzere, Tekirdağ edebiyat,kültür sanat derneği ve daha birçok derneği dernek binasından atıyorsunuz, partili derneklerinize her türlü organizasyonda destek veriyorsunuz, samimi arkadaşlarınızın kızlarına kitaplarını satın alıp imza günü düzenliyorsunuz. Beyoğlu köyü derneğine söz verdiğiniz halde 5 kilometre yolu yapmıyorsunuz. 

STK`LAR TEPKİLİ 
- ALT YAPI-ÜST YAPI BİTTİ DİYORSUNUZ, TEKİRDAĞ`IN HER YERİ DELİK DEŞİK VE SU BASIYOR, GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. ŞOFÖRLER,ESNAF, VATANDAŞ TEPKİLİ 
- BÜYÜK BİR CESARET ÖRNEĞİ GÖSTERİYORSUNUZ, BASINI BELEDİYEDEN KOVUYORSUNUZ, BASIN MENSUPLARINA BELEDİYEYE GİRİŞ YASAĞI KOYUYORSUNUZ, BASINLA YAKIN İLİŞKİLERDE OLAN BELEDİYE KURUM MENSUPLARINI AZARLAYIP GÖZDAĞI VERİP BASIN MENSUPLARIYLA GÖRÜŞME YASAĞI KOYUYORSUNUZ, BASININ ARKASINDAN O KADAR İŞ ÇEVİRİP YASAK KOYARKEN, BİR DE PİŞKİN PİŞKİN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNDE ÖVGÜLER YAĞDIRAN BEDAVA BASIN AÇIKLAMASI YAPIYOR, VERDİĞİNİZ İLANIN PARASINI ÖDEMEYİP KUL HAKKI YİYORSUNUZ. 

KISACA BASIN ZATEN TEPKİLİ... 
ŞİMDİ SORUYORUM; DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VAR AMA YAZMAKLA BİTMİYOR.YAZMAKTAN YORULDUM. 
SİZ KİMDEN OY ALACAKSINIZ?