info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Usesam Almanya Genel Seçimlerinde

Türkiye ve Avrupa’nın en saygın Araştırma Şirketlerinden biri olan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Danışmanlığını yaptığı Başbakan Angela Merkel’in Hıristiyan Demokrat Birliği Partisi (CDU) tarafından düzenlenen seçim toplantısına katıldı.

 Türkiye ve Avrupa’nın en saygın Araştırma Şirketlerinden biri olan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Almanya’da Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Başbakan Angela Merkel’in Hıristiyan Demokrat Birliği Partisi (CDU) tarafından düzenlenen seçim toplantısına katılarak görüş ve önerilerini sundu. Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin CDU’lu İçişleri Bakanı Herbert Reul’ün de katıldığı seçim toplantısına ilgi büyüktü.

Üst düzey parti yetkilileri, Milletvekili adayları, basın mensupları ve halkın yoğun katılımı ve coşkusuyla gerçekleşen seçim toplantısına, USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş’ta katıldı. Toplantıyı değerlendiren Türkiye ve Avrupa’nın en saygın Araştırma Şirketlerinden biri olan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müseyip Erdoğmuş, “İçişleri Bakanı Sayın Reul ve Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde, Almanya’da ki Türklerin ve yabancıların sorunları, hükümetten neler bekledikleri, siyasetteki aktif ve belirleyici roller ve farklı konuların yanı sıra Almanya-Türkiye ilişkileri, Avrupa Birliği-Türkiye ilişkileri üzerine USESAM olarak Kamuoyu Anket Araştırmalarımızın Rapor Analizini paylaştık.

Bu Pazar Sürprizli geçecek bir seçim sonucu bekliyoruz” dedi.

Kaynak : Medya Bülten Haber