info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adriana Lima Türkiye Özlemine Dayanamadı

Daha önce de Türkiye yi ziyaret eden Brezilyalı dünyaca ünlü top model Adriana Lima, Acun Ilıcalı ya Türkiye ye tekrar gelmek istediğini açıklamıştı.

Daha önce de Türkiye’yi ziyaret eden Brezilyalı dünyaca ünlü top model Adriana Lima, Acun Ilıcalı’ya Türkiye’ye tekrar gelmek istediğini açıklamıştı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Adriana Lima’yı Yok Böyle Bir Dans isimli yarışma programının yeni sezon açılışına katılmasını teklif etti. Ilıcalı’yla her görüşmesinde İstanbul’u çok sevdiğini dile getiren ünlü top model teklifi hiç düşünmeden kabul etti.

Acun Ilıcalı, Yok Böyle Bir Dans’ın eğitimlerinden birini konuşmalarının hemen ardından; 3 saat sonra uçağa bindirerek Adriana Lima’nın yanına yolladı. Lima ve eğitmeni yarın New York’ta çalışmaya başlayarak, önüzddeki Pazar başlayacak olan Yok Böyle Bir Dans için muhteşem bir şov hazırlayacaklar.

Dans etmeyi çok sevdiği bilinen Adriana Lima, Yok Böyle Bir Dans İçin 2 ayrı gösteri yapacak ve aynı zamanda Yok Böyle Dans’ın sezon açılışında juri üyeliği yaparak ünlü yıldızlara puan verecek.

İstanbul’da 3 gün kalacak olan  Adriana Lima’nın  verilecek bir partiyle de hayranlarınla buluşması planlanıyor.