info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

En Uzun Kanlı Ay Tutulması

21. yüzyılın en uzun kanlı Ay tutulması 27 Temmuz`da gerçekleşecek.

Tutulma, Türkiye'de saat 20.15 gibi başlayacak ve gece 02.20'ye kadar devam edecek. Ay'ın kızılımsı bir hale büründüğü muhteşem görüntüsü ise en iyi 23.25 gibi gözlemlenebilecek.

Ay tutulması oldukça güçlü bir Dolunaydır. Her Dolunay bir farkındalık ve karar zamanıdır. Bu kararlar Tutulma dönemleri; Ay'ın temsil ettiği duygular, duygusal bağlar, ilişkiler, anne ve aileyle ilişkimiz, sağlığımız ve günlük hayat düzenimizi içeren temalar odak noktamıza oturur. Bu konularda beklenmedik ve sıra dışı değişimlerle karşılaşabiliriz. Bu Ay Tutulması duygusal anlamda oldukça yıpratıcı etkiler taşıyor. Ailenize sevdiklerinize arkadaşlarınıza karşı beklenmedik, ani duygusal tepkiler vermeniz ve ilişkilerinizi zora sokmanız olası.

Kova burcu özgürlükleri, prensipleri, rasyonel düşünmeyi temsil eder. Bu bağlamda karşınızdaki kişilerle ilişkilerde bağımsız olmak, kendi düşüncelerinizi ve isteklerinizi öne çıkarmak, arzularınızı ve isteklerinizi kabul ettirmek anlamında stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz. Hakkınızı korumak için mücadele vereceksiniz. Yaratıcı çalışmalar, uzun vadeli projeler içindeyseniz zihin enerjinizi fazlasıyla işinize odaklamak gerekecek, işleri ve projeleri ilerletmek için çaba harcayacaksınız.

Arkadaş ilişkilerinde, ekip arkadaşları ve çalışmaları, takımlar, dernek ve benzeri gruplar arasında fikir ayrılıkları ve tartışmalar çıkabilir. Kendi duygu ve düşüncelerinizi ortaya koyarken esnek davranmalı dediğim dedik tavırlardan uzak durmalısınız ki ilişkiler zedelenmesin, duygusal bağlarımız zarar görmesin. Diğer taraftan evlilik, iş ortaklığı ve hukuki konularda sorumluluklarınızı yerine getirmek, ilişkideki rolünüzü gözden geçirmek, gerçekten ilişkinizde ne istediğinizi karşınızdakine açık ve net bir biçimde belirtmek isteyeceksiniz. Bunu yaparken soğuk ve sert davranırsanız ilişkileri kopartmak söz konusu olabilir. Sorunları mantıklı ele almalı bencillikten kaçınmalısınız.