info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hollywood Yıldızları Bu Düğüne Akın Etti

İsrail asıllı ABD’li iş insanı ve Hollywood menajeri Guy Oseary, Brezilyalı model eşi Michelle Alves ile nikah tazeledi. Rio de Jeneiro şehrindeki Kurtarıcı İsa heykeli önünde gerçekleşen törene Madonna, Demi Moore, Elon Musk, Ashton Kutcher, Bono, Antoni Kiedis ve Dakota Johnson gibi ünlü isimler akın etti.

İsrail asıllı ABD’li iş insanı ve Hollywood menajeri Guy Oseary, Brezilyalı model eşi Michelle Alves ile nikah tazeledi.

Rio de Jeneiro şehrindeki Kurtarıcı İsa heykeli önünde gerçekleşen törene Madonna, Demi Moore, Elon Musk, Ashton Kutcher, Bono, Antoni Kiedis ve Dakota Johnson gibi ünlü isimler akın etti.

Oseary, nikah öncesinde sosyal medya hesabından “Bugün benim için çok özel bir gün: Brezilyalı prensesimle tekrar evleniyorum. Birkaç saat sonra hayatımda yeni ve heyecanlı bir sayfa açılacak” paylaşımını yaptı.

Pop yıldızı Madonna ise kendisi ile kızları Stella, Estere ve Mercy’nin aynı karede olduğu bir pozu paylaşarak, “Düğüne hazırız” yorumunda bulundu.

Kabala usulüne uygun nikah törenini aktris Demi Moore’un yönettiği ve etkinliğin çifte 250 bin dolara mal olduğu açıklandı.

Nikah törenina katılan ünlü isimlerden bazıları;

1. Matthew McConaughey 2. Noel Gallagher 3. David Arquette 4. Madonna 5. The Edge 6. Demi Moore 7. Flea 8. Karen Elson 9. Heather Parry 10. Jennifer Meyer 11. Ashton Kutcher 12. Sacha Baron Cohen 13. Antony Kiedis 14. Elon Musk 15. Chris Rock 16. Ester, Stella and Mercy 17. Diddy and Cassie 18. Owen Wilson 19. Dasha Zukhova 20. Dakota Johnson

2006 yılında evlenen Oseary ve Alves çiftinin dört çocuğu bulunuyor.