info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaçak Yolcu Uçaktan Düştü

Güney Afrika’dan İngiltere’ye giden British Airways uçağının iniş takımlarına saklanan bir adam, Heathrow Havalimanı yakınlarında bir iş merkezinin çatısına düşerek feci şekilde can verdi.

25-30 yaşlarında olduğu tahmin edilen talihsiz adam, Johannesburg’dan Londra’ya yaklaşık 13 bin kilometre uçtuktan sonra Londra’nın güney batısındaki Richmond’da işlek bir caddede bulunan iş merkezinin çatısına düştü.
 
British Airways sözcüsü, konuya ilişkin açıklamasında, “Bu çok nadir yaşanan olaya ilişkin gerçekleri ortaya çıkarmak için Metropolitan polisi ve Johannesburg’daki yetkililerle ortak çalışıyoruz” dedi. Sözcü olayı “nadir” olarak tanımlasa da son yıllarda benzer birçok vaka yaşandı. 
 
2012 yılında Mozambikli 26 yaşında bir adam, Angola’dan İngiltere’ye uçağın iniş takımlarına saklanarak geldi, Londra’da uçaktan düşerek öldü. 2013’te İstanbul’dan kalkan British Airways uçağında bir adam, benzer şekilde hayatını kaybetti. Bu yılın Nisan ayında ise 21 yaşında bir Endonezyalı, uçağın tekerlek ünitesine saklanmış ve 1 saatlik uçuştan sonra Cakarta’ya sağ salim ulaşmıştı.