info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maltepe de Emekli Polis Dehşeti

Maltepe de emekli polis memuru, sevgilisi ile sevgilisinin 4 yaşındaki torununu tabanca ile rehin aldı.

Maltepe'de emekli polis memuru M.Ç. sevgilisi ile sevgilisinin 4 yaşındaki torununu tabanca ile rehin aldı. İlk olarak çocuğu serbest bırakan şüpheli, polisin saatler süren iknası sonrasında sevgilisini de bıraktı. Üzerinde 3 adet tabanca bulunan Ç. polis tarafından gözaltına alınırken, yüzüne aldığı darbeler sonrası yaralanan kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Maltepe Fındıklı Mahallesi Göksu Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. İddialara göre, emekli trafik polisi M.Ç. (48) daha önce telefonda tartıştığı sevgilisi A.T.'nin (50) yaşadığı eve geldi.

Eve giren 2 çocuk babası Ç., T.'yi darp ettikten sonra koluna kelepçe takıp ağzını da bantlayarak bir odaya kilitledi. Çıkan gürültü üzerine apartman sakinleri durumu 155 polis ekiplerine bildirdi. Polislere kapıyı açmayan adam, A.T. ve T.'nin 4 yaşındaki erkek torununu rehin aldı.

Bunun üzerine olay yerine Özel Harekat Timleri ile itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sokağın giriş çıkışını kapatan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, üzerinde 3 adet tabanca bulunan M.Ç.'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu çocuğu bırakan adam kadını bırakmayacağını ve silahla vuracağını söyledi.

Polis yaklaşık 3 saat sonra Çetin'i ikna etmeyi başardı. M.Ç. polis tarafından gözaltına alınırken, T.ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı.

160 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

2 yıl önce İzmir Trafik Şube Müdürlüğü'nden emekli olan M.Ç.'nin, 160 bin TL de kredi kartı borcu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.