info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prens William ile Kate Middleton`ın Düğün Eğlencesinin Ayrıntıları

Milyonlarca kişi ofislerinde, evlerinde ya da her neredeyseler orada TV ve internet başında İngiltere`nin başkenti Londra`da gerçekleşen Prens William ile Kate Middleton`ın düğününe odaklanmıştı. İşte milyonların gözü önünde gerçekleşen o törenin ardından düzenlenen düğün eğlencesinin bazı ayrıntıları ise yeni ortaya çıktı...

Dünyanın en gözde çiftlerinden Prens William ile Kate Middleton, evliliklerinde altı yılı geride bırakıyor. Aralarına katılan biri kız diğeri erkek iki çocuklarıyla yaşamlarını sürdürüyorlar.

O tarihlerde gerçekleşen bütün kraliyet ve ünlü düğünlerini geride bırakan bu düğün ile ilgili bazı ayrıntılar da yeni yeni ortaya çıkıyor.

Televizyonlardan canlı olarak yayınlanan resmi törenin dışında bir de sarayda sadece davetlilerin katıldığı basının alınmadığı bir kutlama partisi de düzenlenmişti 2011 yılında.

İşte o partide yaşanan bazı olaylar bugüne kadar sır gibi saklansa da ortaya çıktı. İşte o partide yaşananlar.

Çiçeği burnunda karı- koca Prens William ile Kate Middleton, ilk danslarını Ellie Goulding'in seslendirdiği Your Song (Senin Şarkın) eşliğinde yaptı.

Orijinali Elton John'a ait olan şarkıyı seslendiren Goulding, geçen yıl Vanity Fair dergisine verdiği röportajda o sırada çok gergin olduğunu ve ellerinin titrediğini söylemişti.

Bu ilk dansın ardından Ellie Goulding, grubuyla birlikte The Killers'ın Mr. Brightside adlı şarkısını seslendirdi. Kendisinin ve grup arkadaşlarının gecenin sonuna kadar orada olduğunu söyleyen Goulding bu durumu da "Hayatımın sonuna kadar saklayacağım bir hazine gibi" diye nitelendirmişti.

Ellie Goulding, Prens William ve Kate Middleton'ın en sevdiği şarkılardan biri olan Starry Eyed'ı da seslendirdi o gece. Ardından da Stevie Wonder'ın Superstition adlı şarkısı geldi.

Sinema tarihinin unutulmaz müzikallerinden Grease'de yer alan You're The One That I Want'a sıra geldiğinde ise yeni evli çift, el ele tutuşup piste fırladı ve gülümseyerek dans etti. Hatta anlatılanlara göre aynı anda şarkının sözlerine de eşlik ettiler.

Daha sonra kabine geçen DJ, Kings of Leon'un Sex on the Fire adlı şarkısını çaldı. Mutlu çift, gecenin son dansını ise bu şarkı eşliğinde yaptı.