info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversitede Canlı Seks Şov!

ABD’de bir üniversitedeki cinsellik dersinde hocanın öğrencilere ‘canlı seks şovu’ izlettirmesi olay yarattı

Chicago’daki Northwestern Üniversitesi’nde görev yapan Profesör John Michael Bailey ‘insan cinselliği’ dersinde öğrencilerine, sınıfa getirdiği bir çiftin seks oyuncağı ile ilişkiye girmesini izletti.

Üniversitenin en popüler profesörü olduğu söylenen Bailey, ders sırasında Jim Marcus adlı adamın nişanlısı Faith Kroll’u bir seks oyuncağı ile tatmin ettiği 3 dakikalık gösteriyi sundu. Yaklaşık 100 öğrencisine bu ilginç deneyimi yaşatan Bailey, “Gerçek insanlarla yapılan dersler geleneksel akademik öğretimden çok daha etkili oluyor” derken hiçbir öğrencisini derse katılmaya mecbur bırakmadığını da ekledi. Bailey, canlı performans fikrine derste gösterilen video ve fotoğraflar yeterli olmadığı için ulaştığını söyledi.

Hiçbir öğrenciden şikâyet gelmedi
Olayın ardından hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Rektör Morton Schapiro profesör hakkında bir soruşturma başlatırken, üniversitenin sözcüsü Alan Cabbage, “Yaşanan olayı destekliyorum ayrıca şimdiye kadar hiçbir öğrenciden şikayet almadık” diye konuştu. Bailey’nin dersini alan öğrencilerden Justin Smith ise “Bu deneyimi hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım. Olay yaşanırken sınıftaki öğrencilerden birinin annesi bile oradaydı ve keyifle izledi” dedi. 100 öğrencinin önünde cinsel ilişkiye gönüllü olan Kroll ise, “Yaptığımdan çok memnunum. Zaten ben bir teşhirciyim ve başka insanlar tarafından izlenmek çok hoşuma gider” diyor.