info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

"Zombi Adam" Rick Genest İntihar Etti

ABD`de "Zombi Adam" lakabıyla tanınan ve vücudunun neredeyse tamamı dövmeyle kaplı olan model Rick Genest yaşamına son verdi. Lady Gaga`nın klibinde de rol alan Rick Genest 32 yaşındaydı.

"Zombi Adam" olarak anılan model Rick Genest 32 yaşında yaşamını yitirdi. Kanada'nın Montreal şehrindeki evinde ölü bulunan Genest'in intihar ettiği açıklandı.

2011 yılında Lady Gaga'nın Born This Way adlı şarkısının klibinde oynayan Genest'in vücudunun neredeyde tamamı dövmelerle kaplıydı.

Şarkıcı Lady Gaga da arkadaşı Genest'in intihar ettiğini doğrulayarak Twitter'dan şu açıklamalarda bulundu: 

"Arkadaşım Rick Genest'in intiharı kahredici olmanın da ötesinde. Bu kültürü değiştirmek için daha fazla çaba sarf etmeliyiz,. Akıl sağlığı konusunu ön plana çıkarmalı ve bu konu hakkında konuşmanın ayıp olduğu algısını silmeliyiz. Eğer acı çekiyorsanız bugün bir arkadaşınız ya da ailenizi arayın. Birbirimizi korumalıyız."

7 Ağustos'ta 33. yaş gününü kutlayacak olan model, 16 yaşındayken ilk dövmesini yaptırdı. 19 yaşında ise vücudunu tamamen dövmeyle kaplattı.

Genest, vücuduna kazıttığı 176 böcek dövmesi ve 139 kafatası dövmesiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 

Genest'in arkadaşları da modelin gençliğinde bir beyin tümörü tedavisi için ameliyat olduğunu ve yaşamı boyunca akıl sağlığı sorunları yaşadığını belirtti.

Kanadalı model kendi şarkılarından oluşan bir albüm üzerinde çalışıyordu.