info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ne Düşündüğünüze Dikkat Edin

Merkür Güneş’in kalbinde

8 Ekim Pazar günü her türlü yazılı, sözlü, görsel iletişimi simgeleyen Merkür, Güneş'in kalbinde yer alacak. Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede, aynı dakikada yer alması demektir. Ağzınızdan çıkana ve ne düşündüğünüze dikkat! Gerçekleşebilir.

Merkür, Güneş ile aynı derece ve dakikada olacak. Bir gezegenin Güneş'in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede, aynı dakikada yer alması demektir. Güneş yaşam veren olduğu için eğer bir gezegen Güneş'in kalbinde olursa, evren bir süreliğine o gezegenin dinamiği etkin oluyor demektir. Kısacası Güneş'i Kral gibi düşünürsek, Kral tahtını kısa bir süreliğine Merkür'e bırakıyor diyebiliriz. Merkür, Güneş'in kalbinde olacağından, Merküryen her türlü konuda bir şeyler yapmak için evrenin en doğru zamanı olduğunu gösterir. Merkür'ün Güneş’in kalbinde olma hali 8 Ekim günü aslında tamamında gözlemlenecek ama tam saat olarak gece saat 22:30 ile 02:13 saatleri arasında gerçekleşecek.

Bu saatleri not alın hemen! Neden mi? Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması demek, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz, tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir. Bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat! Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması demek, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz, tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir.

Bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat! Gerçekleşebilir. Zihninizi boşaltıp isteklerinizi, dileklerinizi, ihtiyacınız olan şeylere odaklanın. Tam, eksiksiz ve net bir şekilde! Evrenin bu açık kapılarını her zaman bulamazsınız. Böyle zamanları iyi değerlendirmek lazım. Bu etkileşim Terazi burcunda olacağından ilişkilere odaklanmak, ilişkilerle ilgili temalar hakkında dileklerde bulunmak, barışmak, tanışmak, duygularınızı açmak, ortaklıklarla ilgili dileklerde bulunmak için en ideal zamandır.

Terazi, adalet ve sevgi prensibi ile çalışır. Siz de bu saatler arası sevgi, adalet, ilahi adaletle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi bu konulara odaklayabilirsiniz. Yapabiliyorsanız meditasyon yapın, dua edin, isteklerinizi not alın ya da size özel bağlantı kurma şekliniz nasılsa onu yapın. Belki de yazarsınız ve bir yerlere asarsınız. Artık orası size kalmış, evrenle direkt bağlantıda olacaksınız. Bu şansı ve bu saatler arasını çok iyi değerlendirin. Genelde böyle zamanlar yakalandığında, yalnız kalmaya ve düşüncelerinizi, isteklerinizi, dileklerinizi öncelikle kendinize odaklanarak en katıksız, en saf, en kalbinizden geçtiği şekilde kağıda notlar almayı ve onu bir yere asmayı tercih edin. 

Pek tabii bu konuda herkesin yöntemi farklı olabilir. Evrenin arada bir olan açık kapılarını iyi yakalamak ve değerlendirmek gerek.