info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deniz Seki 2.5 Ayda 22 Kilo Verdi

Mide ameliyatı olan ancak yeniden kilo alan Deniz Seki, diyete girdi ve 2.5 ayda 22 kilo verdi. Seki, “Artık diyet bozmak yok, çünkü bu benim yaşam şeklim oldu" diye konuştu.

Zayıflamak için geçirdiği mide ameliyatının ardından yeniden kilo alan Deniz Seki, sorunu kökten çözmek için beslenme alışkanlıklarını değiştirdi.

"Artık diyet bozmak yok, çünkü bu benim yaşam şeklim oldu" diyen şarkıcı, 2.5 ayda 22 kilo verdi.

Beslenme uzmanı Şeyda Coşkun’la çalışmaya başlayan 50 yaşındaki şarkıcı, 36 beden oldu.

Seki, artık kendisini daha sağlıklı ve zinde hissettiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Aynadaki görüntüm beni mutlu etmemeye başlamıştı. Zayıflamak konusundaki temel motivasyonum buydu."

"Öyle bir düzene oturdu ki her şey, artık 18.30’dan sonra bir şey yemek istemiyorum. Uyku düzenim bile değişti. Çocuklar gibi erkenden uykum geliyor. Sabah da 07:30-08:00 gibi ayaklanıyorum."

"Ameliyat olduğuma pişman mıyım; o dönem öyle gerekiyordu. Ama ameliyat yetmiyor. Mutlaka spor yapman, yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor."

"Şeyda bana kan grubuma göre de beslenme önerisinde bulundu, protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi. Artık diyet bozmak gibi bir şey yok, çünkü bu benim yaşam şeklim oldu. Kafa yapım değişti.”

Seki, protein ağırlıklı besleniyor; somon, yumurta, et tüketiyor. Dışarı çıkması gerektiğinde yemeklerini yanında taşıyor. Her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyor.