info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Survivor 2020`nin Şampiyonu Cemal Can

14 Temmuz Salı akşamı ekrana gelen bölümde finalistler arasından bir kişi büyük ödülün sahibi oldu. Son 3`e kalan Yasin`in elenmesinin ardından Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasında son bir oylama yapıldı. Heyecanlı anların ardından Acun Ilıcalı Survivor 2020 şampiyonunun kim olduğunu duyurdu.

Şubat ayında Dominik'te serüvenine başlayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de sona gelindi. 22 yarışmacının şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapan Survivor 2020'nin büyük finali salı akşamı gerçekleşti. İstanbul Galataport’ta düzenlenen Survivor final gecesine, finalistler Cemal Can ve Barış özel tekne ile geldi. Gecenin son saatlerinde SMS oylarının açılması sonucu Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor şampiyonu Cemal Can ve ikinci olan Barış final anında duygusal konuşma yaptı. İşte, Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler şampiyonu ve tüm yaşananlar.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de büyük final gece yarısı gerçekleşti. Yarışmacı aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul’daki özel gecede, SMS oylaması sonucunda, Survivor 2020 finalinde SMS birincisi olan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. Aylar süren mücadele sonunda, en fazla oyu alarak, Survivor 2020 sezonu şampiyonluğuna ismini yazdıran Cemal Can oldu. Survivor büyük ödülünü kazanan Cemal Can kupayı kaldırırken gözyaşlarına hakim olamadı. Survivor ikincisi Barış ise hayallerine ve büyük ödüle veda etti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU 

Survivor şampiyonu olan Cemal Can, sahnede duygu dolu anlar yaşadı. Cemal Can, son kez duygularını paylaştı. Cemal Can şunları söyledi;

Tek kazanan değil burada iki kazanan var. Hayaldi gerçek oldu. Hayallerinizin peşinden gidin. Sonucu ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gidin ve birbirinizin kabini kırmayın. Hayat çok kısa.

SURVİVOR FİNALİSTLERİ TEKNEYLE SAHNEYE GELDİ 

İstanbul Galataport'ta düzenlenen Survivor 2020 finali öncesi Acun Ilıcalı yarışmacıları sahneye davet etti. Survivor finalistleri Barış ve Cemal Can, final gecesine Bebek'ten kalkan özel tekne ile geldi. Canlı yayında yerlerini alan finalistlerin heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Aylar süren mücadele sonunda son ikiye kalarak finalist olan Cemal Can ve Barış alkışlar içinde sahneye davet edildi.

FİNALİSTLER DUYGULARINI İFADE ETTİ 

Survivor büyük finaline gelen yarışmacılar sahnede duygularını ifade etti. Heyecanlı olduğu gözlenen Barış, "Sadece ailemizi temsil etmeye gelmiştik ama İstanbul'a gelince anladım ki çok daha büyük bir aile olmuşuz." dedi.

Tekrar kendisine söz hakkı verilen Barış Survivor'daki hayalinden bahseredek," İki tane çocukluk hayalim vardı. Ben buraya gelirken beni ünlüler takımından aldınız. Sonra bir şekilde kendi isteğimle gönüllüler takımına geçtiğimi düşünüyorum. Sakatlık dönemine kadar elimden geleni yaptım. Ben burda sonuna kadar dimdik durduğumu düşünüyorum. Benim gönlüm rahat. İkimizden kim o kupayı alırsa gönlüm çok rahat bundan sonrası halkın takdiri." dedi.

Cemal Can ise, "Çok keyifli bir yolculuktu. İstanbul'u çok özlemiştik ikimiz de onu anladık. Sevilmek güzel bir şey." dedi.

SMS oylaması devam ederken Acun Ilıcalı yarışmacıların duygularını son dakikalara doğru sordu. Survivor finalisti Cemal Can şunları söyledi;

"Çok zor sınavlar da yaşadık Survivor'da. En başından büyük laflar etmek yerine icraat göstermek gerekir dedim. İcraat de gösterdim. Belki tipimden böyle bir şey beklenmiyordu ama ben hayatımda hep benden beklenilmeyen şeyleri başardım"

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA 

Survivor büyük finalde SMS sıralamasıyla ilgili Acun Ilıcalı, "2 dk önce aldığım habere göre oylamada aranızdaki fark yüzde 5'ten az. Turabi ile Merve Aydın arasındaki finalden sonraki en denk mücadele" dedi.

Acun Ilıcalı Survivor finalinde, şampiyona özel yayın yapılacağını belirterek, şunları söyledi;"Survivor'da Perşembe günü canlı yayında şampiyonun hikayesi ekranlarda olacak. Şampiyon hikayesinde Sefa Doğanay da olacak"