info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Malı İlk Bölümü ile Zirvenin Sahibi Oldu

Star TV`den dün ilk bölümüyle ekrana gelen Türk Malı, 3 kategoride de birinci olarak dün akşamın en çok izlenen dizisi oldu.

Star TV'nin yeni dizibi Türk Malı, tüm kişilerde yüzde 7,24 reyting, yüzde 17,54 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,83 reyting ve yüzde 19,80 izlenme payı ile pazar gecesinin en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,60 reyting ve yüzde 18,75 izlenme payı ile birinci oldu. 

Süreç Film Ali Gündoğdu imzalı, senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Jale Atabey’in yer aldığı “Türk Malı Aile Komedisi”; güçlü oyuncu kadrosu ile dün gece kahkahanın adresi oldu.

Şafak Sezer, Hasibe Eren, Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı’yı bir araya getiren Türk Malı’nın tekrar ekranlara gelmesi sosyal medyada büyük yankı buldu. Entrika ve dramdan sıkıldığını belirten izleyiciler “Efsane geri döndü” yorumları yaptı.

ŞAFAK SEZER İKİ AYRI KARAKTERLE KARŞIMIZDA

“Yeter ya”, “İvit” gibi söylemleri ile Erman Kuzu olarak geçmiş dönemde hafızalarda yer eden Şafak Sezer, bu kez iki rol ile karşımızda. Erman Kuzu karakteri ile birlikte, Kuzu’nun kuzeni Eymen’e de hayat veren Sezer, başarılı oyunculuğu ile beğeni topladı. Kuzu karakterine bu sezonda da yeni karakterleri ve dillere pelesenk olarak yeni söylemleri ile birbirinden renkli karakterler eşlik ediyor.

MEHMET ALİ ERBİL VE NERGİS KUMBASAR SÜMBÜL AİLESİ'NDE BİR ARADA

Yıllar sonra karı kocayı canlandıran Erbil ve Kumbasar’ın sahnelerinde, ikilinin enerji dolu yüksek tempolu oyunculukları bölüme renk kattı. Sosyal medyada ikilinin sahnelerine ilgi büyüktü.

HASİBE EREN BAKİYE İLE EKRANA DÖNDÜ

Eymen Kuzu’nun evinde dadı olarak çalışan Bakiye rolüne hayat veren Hasibe Eren, karaktere kendisinden kattığı detaylar ve inandırıcı oyunculuğu ile seyircinin beğenisini topladı. Bakiye ile Erman Kuzu’nun karşı karşıya geldikleri sahnelerde ikilinin yeni bir aşka yelken açacağının sinyalleri verildi. 

İlk bölümü ile çok beğenilen Türk Malı’nın 4 Haziran’da yayınlanacak yeni bölümü merakla bekleniyor.