info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alacakaranlık Oyuncusundan Şöhret İtirafı

‘Alacakaranlık’ Twilight serisinde canlandırdığı Jacob Black karakteriyle tanınan Taylor Lautner şöhret olunca yaşadığı tuhaf olayları anlattı.

"ÇILGIN BİR DÖNEMDİ"

‘Alacakaranlık’ Twilight serisinin Jacob Black’i Taylor Lautner, filmle elde ettiği şöhret hakkında konuşarak, “Alacakaranlık süresince aklımızın ucundan geçmeyecek bir dünyadaydık. Öylesine büyük, öylesine görkemli, öylesine çılgın” ifadelerini kullandı.

"ŞÖHRET KORKUTUCUYDU"

24 yaşındaki ABD’li oyuncu, verdiği röportajda şöhrete ilk kavuştuğu dönemi “korkutucu ve heyecan verici” olarak tanımladı.

"ÖZEL HAYATIM YOKTU"

Lautner “Özel hayat diye bir şey yoktu. O dönemde sinemaya gitmek, yemeğe çıkmak ya da sokakta yürümek imkansız gibi bir şeydi. Ama buna rağmen her dakikasından zevk aldım” dedi.

ŞÖHRETİN GETİRDİKLERİ

‘Alacakaranlık’ döneminde başından pek çok garip olay geçtiğini söyleyen oyuncu, “İmza almaya gelen kızlar, gözümün önünde iç çamaşırlarını çıkartıp popolarını imzalamamı istiyordu mesela” şeklinde konuştu.

"4 BİN GENÇ KIZ OTELİMİ BASTI"

Başından tuhaf bir seyahat macerası da geçtiğini söyleyen Lautner, “Kristen ve ben Brezilya’ya gitmiştik. Odamdayken üç bin, dört bin kadar genç kız oteli bastı. Otel yönetimi onları dışarı çıkarmak için polisi aramıştı” ifadesini kullandı.

"YAPTIKLARIMA DİKKAT EDİYORUM"

“Hayranlarımız yaptıklarımızı ciddiye alıyor” diyen oyuncu, “O yüzden yaptığım, söylediğim her şeye dikkat ediyorum” şeklinde konuştu.

"İNSANLARI ACI ÇEKERKEN GÖRMEKTEN NEFRET EDİYORUM"

Oyunculuk dışında diğer tutkusunun insanlara yardım etmek olduğunu söyleyen Lautner şu ifadeleri kaydetti:

“Yardım gecelerine katılıyorum, hastane ziyaretleri yapıyorum. İnsanları acı çekerken görmekten nefret ediyorum. Onları gördükçe içinde bulunduğum koşullar için her gün şükrediyorum. Evet daha çabuk büyüdük ama duygusal ve hassas bir insanım.”