info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hare Sürel Çukur`da

Çukur`un yayınlanan yeni bölümden ilk sahnede ünlü oyuncu Hare Sürel`in diziye katıldığı anlaşıldı. Diziye geçtiğimiz bölümde ise Tansu Biçer ve Serhat Özcan da katılmıştı.

Beş Kardeş ve Poyraz Karayel'de rol alan Hare Sürel son olarak Vatanım Sensin ile izleyici karşısına çıkmıştı. 

Kısa bir süre önce ekrana veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde komiser Kemal’i oynayan Tansu Biçer de Çukur'a katılmıştı. 

Bir Demet Tiyatro ile hafızalara kazınan oyunculardan Serhat Özcan da yeni bölümlerde yer alacak.

GEÇMİŞ BÖLÜMLER

Çukur, 48. bölümüyle 2018'e final gibi veda etti. Koçavalılar'ın Karakuzular'ı bitirmek için yaptığı plan işe yaradı ve 2 önemli isim diziye veda etti.

Karakuzular'ın maddi ve hukuki işlerini halleden Ersoy karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık'ı canlandıran Ramin Nazır diziye veda etti.

48. bölümün mutlu sonla bitmesi beklenirken bir sürpriz daha yaşandı. Final sahnesinde Karakuzalar'ın yardım istediği ancak kimliği gizli tutulan isim harekete geçti.

Ersoy'un öldüğünde habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulduktan sonra 'Neden?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olması gündeme getirdi. 

Daha önceki bölümlerde de Karakuzular'ın "Yamaç'ı öldürmeyeceğimize söz verdik" mesajlarıi final sahnesiyle birleşince 'Hain kim?' sorusunu gündeme getirdi. Nitekim dizin final sahnesi de aynı sorunun yer aldığı duvar yazısıyla bitti.

Çukur'da İdris Koçovalı'nın gençlik aşkı olan ve dizinin ikinci sezonunda yüzü gösterilmeden sahneleri yer alan Meliha karakteri ortaya çıktı. Dizideki karaktere 52 yaşındaki oyuncu Şenay Gürler hayat veriyor.

Çukur dizisinde Muhittin karakterine hayat veren Nebil Sayın'ın ayrılığı başka bir dizideki rolüyle ortaya çıktı. 

Sayın; Payitaht Abdülhamid'de saatli bombayla suikast yapan ilk kişi olarak tarihe geçen Edward Jorris'in yardımcısı Samuel'i canlandıracak ve yeni sezon 2. bölümden itibaren dizideki tansiyonu yükseltecek.