info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kara Sevda`nın 2. Yeni Sezon 2. Tanıtımı Yayınlandı

Başrollerinde Burak Özçivit (Kemal) ve Neslihan Atagül`ün (Nihan) rol aldığı `Kara Sevda` dizisinin ikinci yeni sezonuna ait yeni tanıtımları yayınlandı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisi yeni sezona bomba gibi dönüyor. Yaz tatilinin ardından bir araya gelen Kara Sevda'nın oyuncuları, yönetmen Hilal Saral ve teknik ekip yeni sezonu pasta keserek kutladı.

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın sezon final bölümünde; Nihan'ın (Neslihan Atagül) hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın (Barış Alpaykut) gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in (Burak Özçivit), Emir'i (Kaan Urgancıoğlu) vurarak elini kana bulaması izleyenleri etkilemişti. İkiz kardeşi Ozan'ı kaybeden ve sorumlusu olarak Kemal'i gören Nihan yayınlanan tanıtımda; ailesiyle birlikte yaşadığı, kendisi için adeta hapishaneye dönen konağı ateşe vermişti. Geçmiş hayatını yangınla geride bırakmak isteyen Nihan, hayatında yeni bir sayfa açacağının ilk sinyalini vermiş oldu.

Birçok soru işaretiyle ara veren dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların cevaplarını izleyenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezon öncesi en çok merak edilen soru ise merak edilen ise Nihan ve Kemal'in büyük aşkı savaşa mı dönüşecek?

FENOMEN KARAKTER EMİR KOZCUOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Dizide Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakterinin hayatta olup olmadığı sosyal medyada gündem oldu. Karanlıklar Prensi lakabıyla anılan Kozcuoğlu'nun, Kemal ve Nihan arasındaki en büyük engel olması, ikiliye acımasızca yaptığı kötülüklere rağmen kıvrak zekası ve yaşam biçimiyle izleyenlerin gönlüne taht kurmuştu. Finalde kanlar içinde yere yığılan Emir'in akıbeti yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkacak.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda'nın büyük bir heyecanla beklenen yeni bölümleri Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.