info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Diziler İzleyiciyle Buluşuyor

Televizyon ekranlarında Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin, Anne, ve İçerde gibi iddialı diziler geçtiğimiz yıl hayatına başlamıştı. Yeni yılla birlikte birbirinden iddialı dizilerde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İşte o diziler...

ÖLENE KADAR

Başrollerinde Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı 'Ölene Kadar'ın birinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yayın kanalı: ATV

Yapım: Tims

ADI EFSANE

Erdal Beşikçioğlu'nun merakla beklenen ve başrolü Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştığı 'Adı Efsane' dizisinin birinci bölüm fragmanı yayınlandı.

Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’nin ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlaması olacak dizi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele anlatacak.

Yayın: Kanal D

İÇİMDEKİ FIRTINA

Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaşıyor. 

Yayın kanalı: Star TV

Yapım: Aslan Film

KIRLANGIÇ FIRTINASI

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen ve Ekin Mert Daymaz rol alıyor. 

Dizinin konusu şöyle: Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

Yayın: Fox TV

Yapım: Limon 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK

Başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un yer aldığı yeni dizi çarşamba günü yayın hayatına başladı. Dizi ilk bölümü reytinglerde birinci sırada yer aldı. 

Yapım: Ay Yapım

Kanal: ATV 

İSTANBUL'LU GELİN

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı 'İstanbullu Gelin'in çekimleri önceki gün başladı. 

Dizi, Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen dillere destan bir aşk hikayesini konu alıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Ali Aydın tarafından senaryolaştırılan projenin, yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş birlikte yer alıyor.

Yayın: Star TV

Yapım: O3 Medya