info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül Arasında Kriz mi Var?

Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran Ay Yapım imzalı Kara Sevda`nın ikinci sezonu öncesi dizideki gibi gerçek hayatta da Burak Özçivit (Kemal) ile Neslihan Atagül (Nihan) arasında kriz mi yaşanıyor?

FAHRİYE EVCEN İLE AKŞAM YEMEĞİ

Kara Sevda dizisinin Kemal'i Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen, ile birlikte Arnavutköy Balıkçısı’ndan çıkarken görüntülendi.

SORULARI CEVAPLADI

31 yaşındaki oyuncu, Fahriye Evcen'i aldattığı iddialarından Kara Sevda dizisindeki başrol arkadaşı Neslihan Atagül ile aralarının bozuk olduğu yönündeki habere kadar birçok konuda açıklama yaptı.

ALDATMA VAR MI?

Geçtiğimiz günlerde teknede bir kadına sarılırken görüntülenen Özçivit, o fotoğraflarla ilgili sorular cevap verdi.

"KONU FAZLA UZADI"

Burak Özçivit “Arkadaşlar, sosyal medya hesabımda da belirttim; o kişi benim kız kardeşim Burçun’du. Konu fazla uzadı” dedi.

KARA SEVDA CEVABI

Gaziantepli oyuncu Kara Sevda'nın merakla beklenen 2. yeni sezonu öncesi de gazetecilerin sorularını cevapladı.

DÜĞÜNE GİTMEDİ

Kara Sevda'nın 2. sezonunda Kemal ve Nihan'ın artık düşman mı olduğu merak edilirken, Burak Özçivit'e Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu ile olan düğüne gitmediği hatırlatıldı.

ARALARI BOZUK MU?

Özçivit, Neslihan Atagül ile aralarının bozuk olup olmadığı sorularına şu cevabı verdi:

"SORUNUM YOK"

Hiç kimseyle sorunum yok. Bugüne kadar kimseyle ne kavgam, ne dargınlığım oldu. Bundan sonra da olmaz.

SEZON FİNALİ KONUŞULDU

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın ilk sezon final bölümünde; Nihan'ın hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in, Emir'i vurarak elini kana bulaması izleyenleri şoke etmişti.

ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Kara Sevda'nın 2. sezon tanıtımında Kemal, Nihan ve Emir'in sular altında geçen sahneleri yeni bölümlerde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalini verdi.

DÜŞMAN AŞIKLAR MI SORUSU

Nihan'ın kardeşi Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutması yeni sezonda ikilinin düşman aşıklara mı dönüşeceği sorusunu akıllara getirdi.

MERAKLA BEKLENİYOR

Birçok soru işaretiyle ara veren dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların cevaplarını izleyenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.