info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Caner Erkin`den Sevgilisi Şükran Ovalı`ya Evlilik Teklifi

Milli futbolcu Caner Erkin, kiraladığı tekneyle Boğaz’a açılıp oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’ya evlilik teklif etti.

TEKLİFE "EVET" DEDİ

Sezon sonunda Fenerbahçe'den İtalya'nın İnter takımına 2 milyon euro karşılığında transfer olan Caner Erkin, evlilik teklifine 31 yaşındaki sevgilisi Şükran Ovalı'dan ‘Evet’ yanıtını aldı.

Futbol kariyerini İtalya'da sürdüren 27 yaşındaki Erkin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Ovalı'yı, kiraladığı özel tekneyle Boğaz'da romantik bir tura çıkardı.

BOĞAZ'DA TEKLİF ETTİ

Boğaz turu sırasında Erkin, sevgilisine üç karatlık tektaş yüzükle evlilik teklif etti.

Teklifine "Evet" yanıtını alan Erkin, bu olay üzerine sevincini Instagram'da şu sözlerle paylaştı: "Çok mutluyum şu anda. O neden olduğunu biliyor."

"AŞIK OLDUĞUM KADINLAYIM"

Geçtiğimiz günlerde Ovalı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Erkin, aşkını şu sözlerle ilan etmişti: "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi, sizde hakverirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim, beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum... Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Ortada bir yalan yok. İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip,hassas davranmasını bekliyorum"

BİRÇOK DİZİDE OYNADI

İzmirli oyuncu Şükran Ovalı Bez Bebek, Behzat Ç.,Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Şeref Meselesi ve Paramparça gibi birçok dizide rol aldı.

OCAK AYINDA BOŞANDI

Caner Erkin 26 yaşındaki Asena Atalay ile 6 yıllık evliliğini geçtiğimz Ocak ayında sonlandırdı. Erkin'in evliliğinden Çınar isimli 5 yaşında bir oğlu var.

Şükran Ovalı ise daha önce meslektaşları Hakan Kurtaş ve Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşklarla gündemine gelmişti.