info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Dünya Evine Girdi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile dünya evine girdi. Ünlü çiftin gelin ve damatlığı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı.

Özçivit ve Evcen çiftinin balayı için ise Maldivler'i tercih ettiği öğrenildi.

Birçok ünlünün katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

GELİNLİK TARTIŞMASI

Fahriye Evcen, düğününde Raşit Bağzıbağlı imzalı üç farklı gelinlik giyerken, Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlığı tercih etti.

Bununla birlikte, Fahriye Evcen'in nikah esnasında giydiği gelinlik ve Burak Özçivit'in damatlığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Sosyal medyada yayınlanan ilk karelerin ardından, kullanıcılar yeni çiftin gelinlik ve damatlığı için geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etti.

Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı.

Çiftin, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü düğünlerine davet edip etmedikleri bilinmiyor. Fakat ikili Evcen-Özçivit düğününe katılmadı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Puhu TV'nin popüler dizesi "Fi"de Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ve oyuncu sevgilisi Kerem Bursin, Evcen- Özçivit çiftinin düğününe katıldı. Kerem Bursin, “Çok mutluyuz, ikisini de çok seviyoruz. Onlarla burada olabilmek çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki Sarıkaya, bir hayranının birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmadı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti de, ünlü oyuncuları düğünlerinde yalnız bırakmadı. Kobal, “Mutluluklarına ortak olmak için buradayız, çok yakışıyorlar umarım çok mutlu olurlar. Allah arkadaşlarımızı mesut bahtiyar etsin” dedi.

Şarkıcı Murat Boz, oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile düğündeyken çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Oyuncu Hatice Şendil, şıklığıyla düğün töreninde dikkat çekti.

Ünlü aktris Nur Fettahoğlu da davetliler arasındaydı.