info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız Boşandı

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvuran çift, tek celsede boşandı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2 yıl önce evlendiği Elif Ada adlı kızının annesi Ayşegül Yıldız'dan tek celsede boşandı.
 
GEREKÇE 'ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK'
 
Türkiye gazetesinin haberine göre; Küçükçekmece Adliyesi'ne gelen çiftin duruşması yaklaşık 15 dakika saat sürdü. Gizlilik kararı nedeniyle duruşmanın yapıldığı 1. kata hiç kimse alınmadı. "Şiddetli geçimsizlik" gerekçe gösterilerek anlaşmalı olarak yapılan boşanma kararının ardından çift, ayrı ayrı adliyeden ayrıldı. Tatlıses, koruma ordusuyla geldiği adliyenin garajından ayrıldı. Yıldız'ın ise başka bir kapıdan çıktığı öğrenildi.
 
2011'DE EVLENMİŞLERDİ
 
13 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğrayıp sol tarafı felç olan Tatlıses, hastanede yattığı sırada 28 Eylül'de Ayşegül Yıldız'la evlenmişti. Zaman zaman ayrılacakları dedikodusu çıkan çift, bu iddiaları yalanlamıştı. Çiftin, 9 Nisan'da Elif Ada adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmişti.
 
Başbakan Erdoğan ile Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Barzani'nin Diyarbakır'daki tarihi buluşmasında, Kürt sanatçı Şivan Perwer ile sahneye çıkan Tatlıses, 'Benim eğer erkek bir çocuğum olursa, öyle olacak gibi gözüküyor, adını Barış koyacağım. Adı Barış olacak' demişti.
 
2 YIL SONRA AYRILDILAR
 
İmparator İbrahim Tatlıses, Fırat dizisini çektiği Bodrum'daki bir sokakta görüp keşfettiği Ayşegül Yıldız'la 28 Eylül 2011'de dünya evine girmişti. Ne Perihan Savaş, ne Derya Tuna ne de Asena'nın nikâh masasına oturtamadığı ünlü türkücünün nikahını Mustafa Sarıgül kıymış, Fatih Terim ile Yüksel Çağlar da nikah şahitliği yapmıştı.