info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İmparator Yeniden Evleniyor

Bir buçuk aydır Kuşadası’nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı yapıyor.

Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD 'ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan ünlü türkücü, Yıldız'la tekrar nikâh masasına oturacak.
 
Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız'la apar topar nikâh masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın Elif Ada ismini verdikleri kızları 9 Nisan 2013'te dünyaya gelmişti. Ancak Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.
 
Ayşegül Yıldız, 2 yıllık eşi İbrahim Tatlıses'le sürpriz boşanmalarının perde arkasını şu cümlelerle anlatmıştı: "Kullandığı ilaçlardan dolayı bazen ses tonu yüksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda büyümesi için boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim için bir gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Evliliğimiz süresince aldatılmadım. Buna eminim" demişti.