info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jüri koltuğunda Athena Gökhan

Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu yarışma programı ‘O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğine Ebru Gündeş’ten sonra Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un geldiğini açıkladı

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ekranların sevilen yarışma programı ‘O Ses Türkiye’de jüri üyeliğine Ebru Gündeş’ten sonra Athena Grubu’nu soisti Gökhan Özoğuz geldi. Geçen sezon bittikten sonra, ‘Gelecek sezon bazı jüriler değişecek. Bir yarışma programında jüri sürekli aynı isimlerden oluşursa seyircinin tepkisi de aynı oluyor’ açıklaması yapan Acun Ilıcalı, Gökhan Özoğuz’la anlaşarak jüri üyelerini yeniledi.
 
İnternetten duyurdu
Ilıcalı, kendi internet sitesi olan acunn.com’dan Özoğuz, transferini duyurdu. İlk defa jüri üyeliği yapacağı belirtilen Özoğuz için Ilıcalı, “Bu sezon kadromuzda görmek istediğimiz diğer yeni isim Gökhan’dı. Kendisinin teklifimizi kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz. Rock müziğin sevilen ismi Gökhan’ın ‘O Ses Türkiye’ye çok büyük renk katacağını düşünüyorum” dedi. Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz transferinden sonra ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından kimlerin ayrılacağı ise merak konusu... Hülya Avşar ve Murat Boz’un devam edeceği, üç yıl boyunca jüri üyeliği koltuğunda oturan Mustafa Sandal ve Hadise’yle Ilıcalı’nın yollarını ayrıdığı iddia edildi.