info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kenan İmirzalıoğlu Hayranlarını Üzecek

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün ‘Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde konuşan, okulun eski mezunlarından Kenan İmirzalıoğlu, “Hatıralarının canlandığını” söylerken dizi piyasasına “Elveda” dedi.

‘Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ önceki akşam Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirildi, 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu. ‘Yılın En Beğenilen  Dizi Oyuncusu’ ödülünü almak için sahneye çıkan Kenan İmirzalıoğlu, salondaki öğrencileri “Sevgili okuldaşlarım” diyerek selamladı. İmirzalıoğlu ödülü, 1993 matematik bölümü mezunu arkadaşları ve bütün hocaları adına aldığını belirterek şunları söyledi: “İster istemez burada hatıralar canlandı. Derslerin çok sıkı takipçisi değildim ama gerekeni de yapıyordum.”  Dizi süreleriyle ilgili sıkıntılarını törende de yineleyen İmirzalıoğlu, “Keyifle çalışacağımız zamanlara geldiğimiz zaman  dizi yapacağım. Yoksa artık  dizi yapmayı düşünmüyorum. Sinemaya yöneleceğim” dedi.
 
Yılın ‘En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ Demet Evgar ile ‘Erkek Tiyatro Oyuncusu’ Okan Yalabık, ödül törenine birlikte geldi. ‘Soytarım Lear’ adlı tiyatro oyununda birlikte oynayan ikili, aynı okuldan ve aynı bölümden mezun olduklarını açıkladı.
 
Yılın en beğenilen  dizisi ‘Kardeş Payı’ oldu.  Dizi ekibi adına ödülü almaya gelen yeni evli Seda Bakan  “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Şimdilik hayır”yanıtını verdi.
 
Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği ‘Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı. 5 bin öğrencinin oyuyla 31 dalda verilen ödüllerde ‘Unutursam Fısılda’ en iyi film, başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Farah Zeynep Abdullah ‘En beğenilen Bsinema oyuncusu’ seçildi. Bürsin, “Şaşkınım, bu ilgiye alışmaya çalışıyorum. Ben de hayat okulunun öğrencisiyim” dedi.
 
Kendisi de Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Farah Zeynep Abdullah “Kalp çarpıntımı duyuyor musunuz?” diyerek heyecanını paylaştı.
 
Yılın en beğenilen kadın  dizi oyuncusu seçilen Serenay Sarıkaya “2014 benim için çok çok güzel bir yıl oldu” dedi.