info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meryem Uzerli ile Oktay Kaynarca Birlikte mi?

Meryem Uzerli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz`daki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile aşk dedikodularına son noktayı koydu: Oktay tipim değil.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Suzan'ı Meryem Uzerli'nin dizisindeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile Almanya-Berlin'de buluşup baş başa yemek yediği iddia edildi.

Bu yemek sonrası ismi Oktay Kaynarca ile aşk dedikodularına karışan Uzerli'nin "Aşk var mı?" diye soran bir yakınına çok net cevap verdi.

Uzerli "Oktay ile Berlin'de baş başa değildik.Yanımızda Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Ünlüoğlu vardı. Kendimi yeni ilişkiye hazır hissetmiyorum. Ayrıca Oktay benim tipim değil" dedi.

Kızı Lara'nın babası Can Ateş ile olaylı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli, Alp Özcan ile 10 aylık ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. Uzerli, Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayla eski ilişkilerine adeta gönderme yapmış ve "Doğru adamı seçemiyorum" demişti.

Oktay Kaynarca'nın ise yine dizideki rol arkadaşı Deniz Çakır ile bir süre birlikte olduktan sonra ayrıldığı iddia edilmişti. Hatta ilişki sonrası birlikte rol aldıkları diziden de ayrılmaya karar veren Deniz Çakır’ı yapım şirketinin kadroda kalmaya ikna ettiği öne sürülmüştü.