info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Sandal Sevgilisi Melis Sütşurup İle İlk Kez Görüntülendi

2018`in Haziran ayında 11 yıllık eşi Emina Jahovic`ten boşanan Mustafa Sandal sevgilisi Melis Sütşurup ile ilk kez görüntülendi. Sosyal medya hesaplarından bir video ile aşk yaşadıklarını duyuran ikili, önceki akşam Ulus`taki bir mekanda yemek yedi.

Mekanda bir hanımefendinin eşlik ettiği ikili, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince ilk olarak panik yaptı. Bir süre çıkış yapmayan çift, daha sonra çaresiz kalarak soluğu mekanın kapısında aldı. Flaşların patlaması ile gülümseyen Sandal'ın, bir hayli keyifli olduğu dikkat çekti. 

Melis Sütşurup ise Sandal'ın koruması ile arkadan yürüdü. 

"BİZ GAYET İYİYİZ"

Muhabirlerin aşk sorularına gülümseyen Sandal, "Arkadaşlar bunlar ayaküstü konuşulacak konular değil, daha sonra uzun uzun konuşuruz. Biz gayet iyiyiz, teşekkür ederiz" dedi. 

Yanındaki hanımefendiyi aracına bindiren Mustafa Sandal, sonrasında sevgilisi ile vedalaştı. Birbiri ile öpüşen çiftin, bir hayli keyifli ve mutlu olduğu dikkat çekti. 

Bir butik sahibi olan Sütşurup, lüks aracına binerek oradan ayrıldı. Mustafa Sandal ise bir erkek arkadaşının aracına binerek oradan ayrıldı. 

Boşanma sonrası adı birçok kişi ile anılan Sandal, ilk kez sevgilisi ile gazetecilere yakalanmış oldu.