info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nazlı Tolga Anne Oldu

Nazlı Tolga, 2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra Türkiye`deki kariyerine son veren Tolga, eşiyle birlikte Brezilya`ya yerleşti.

2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile evlenen eski haber spikeri Nazlı Tolga, şimdi bir zamanlar kendisini her akşam ekran karşısında seyredenlerle sosyal medya aracılığıyla buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde anne olan eski sunucu bebeğinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Nazlı Tolga, 2013 yılında Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra Türkiye'deki kariyerine son veren Tolga, eşiyle birlikte Brezilya'ya yerleşti.

Bir süre Sao Paolo kentinde yaşayan eski spiker, eşinin işi gereği önce Çin'de sonra Fransa'da en son da Londra'da yeni bir hayat kurdu. Geçtiğimiz günlerde ilk kez annelik heyecanı yaşayan Tolga, bebeğinin fotoğrafını kalp emojisi koyarak sevenleriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda 'tebrik' yorumları yapıldı.