info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nur Yerlitaş`a Meme Kanseri Teşhisi

Meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede memesinde kist tespit edilen ve kanser teşhisi konulan modacı Nur Yerlitaş, önceki gün ameliyat oldu.

Yerlitaş memelerini küçültmek için altı gün önce doktora gitti. Muayene sırasında kitleye rastlandı. Meme kanseri olduğu ortaya çıkan Yerlitaş dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde operasyon geçirdi.

Hastalığın ilk evresinde olan Yerlitaş'ın kitlesi alındı, lenfler temiz çıktı. Daha sonra ise meme küçültme ameliyatını da oldu. Ameliyat yaklaşık altı saat sürdü.

Demet Akalın’ın haberi alır almaz sosyal medyadan ‘bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam’ yazarak, Yerlitaş için ‘dua’ istedi. Akalın ameliyat sonrası ise "O kötü kelimeyi lütfen yazmayın, morali bozuluyor Nur'umun. Herşey çok güzel olacak, dostları yanında" açıklamasını yaptı. Akalın'ın yanı sıra birçok ünlü isim sosyal medyadan 61 yaşındaki Yerlitaş'a destek oldu.

'Duymayan Kalmasın'a konuşan Mehmet Ali Erbil ise Yerlitaş için, “Nur’un en büyük şansı, hastalığın daha birinci evresinde kontrole gitmesidir. Sağ göğsünde kist varmış. Morali çok iyi” dedi.

Haberi alır almaz soluğu hastanede alan isimler arasında, Yerlitaş'ın yakın dostu Bülent Ersoy'un yanı sıra, Helin Avşar, Seren Serengil, Demet Akalın ve Neslihan Atagül'ün de aralarında olduğu birçok ünlü isim vardı.

Hastanede bekleyen Ersoy yakın arkadaşı Yerlitaş için, “Nur dün beni arayıp helallik istedi” dedi.