info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ölümünün İlk Yıl Dönümünde Anıldı

Arabesk müziğin duayenlerinden Müslüm Gürses, ölümünün ilk yıl dönümünde eşi, arkadaşları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

3 Mart 2013 günü akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Gürses için ölümünün ilk yıl dönümünde kabri başında anma töreni düzenlendi. Gürses’in mezarına saatler öncesinden gelen sevenleri, mezarı başında Gürses’in müziklerini dinleyerek gözyaşı döktü. Birçok seveni tören öncesi Gürses’in kabri başında dua okudu.
 
“MESLEK BİRLİKLERİ SANATÇILARA NİYE SAHİP ÇIKMIYOR?”
 
Anma töreni öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, “Birinci yılını doldurduk. Güzel bir anma gecesi yapmak isterdik. Ancak kimse buna pek yanaşmadı. Ben bu konuda birazcık sitemliyim. Müzik sektöründe birçok meslek birliği var. Bu meslek birlikleri sanatçılara niye sahip çıkmıyor? Ölen sanatçıların bile halen daha teliflerini alıyorlar. Yani onu anma gecesi gibi onu yaşatmak erbabında bir şeyler yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Şu an farkındaysanız konuşamıyorum. Bu müzik sektörü için değil sinemada da öyledir. Rezil olmuş bir sürü sanatçı var. Ölümünden bile haberi olunmayan bir sürü insan var. Onlarında sevenleri var. Ancak ben hiç memnun değilim. Çok güzel bir gece yapmayı da düşündüm. Benim için de çok şey söylediler. Ancak ben hep sustum. Bir yılda ölüm yıl dönümünü bekledim. Hiçbir işte yapmadım. Çünkü kendimi anca toparladım. Bunu kimse anlayamaz” dedi.