info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özcan Deniz Yıllar Sonra Sahneye Çıkıyor

İstanbullu Gelin`in Faruk Boran`ı Özcan Deniz 8 yıl aradan sonra sahnelere dönüyor. Dizide Süreyya karakterini canlandıran Aslı Enver ile İsrail`e gidecek olan 46 yaşındaki şarkıcı 20 kişilik orkestrayla çıkacağı sahne için 1 milyon dolar alacak.

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin'de evli bir çifti canlandıran Aslı Enver (Süreyya Boran) ile Özcan Deniz (Faruk Boran) dizinin çok sevildiği İsrail'e gidiyor. 

İstanbullu Gelin ile İsrail'de çok sevilen Özcan Deniz, 6 Nisan'da 20 kişilik orkestrayla Menora Mivtachim Arena'da sahneye çıkacak. 

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in katılacağı ve Nisan ayında Tel Aviv’de düzenlenecek etkinliğin Pazartesi günü satışa çıkan biletlerinin birkaç saat içinde tükendi. 

İngilizce yayımlanan İsrail gazetesi Jerusalem Post’un haberine göre etkinlikte Özcan Deniz, Türkiye’den 20 müzisyen ile beraber bir konser gerçekleştirecek. 

İddia göre Özcan Deniz bu etkinlik için 1 milyon dolar Aslı Enver ise 350 bin dolar alacak.

Gazete, “İsraillileri sersemleten Türk dizisi” başlığıyla yayımladığı makalede şu an ülkede hiçbir televizyon programının İstanbullu Gelin dizisi kadar ilgi görmediğini vurguladı.

Viva adlı televizyon kanalında İbranice altyazı ile yayımlanan dizinin hayranlarının beğendiği Facebook sayfasının 77 bin üyesi var. Dizi için Facebook’ta açılmış çok sayıda başka hayran sayfası da bulunuyor.

Yoğun ilgi üzerine harekete geçen organizatörler etkinliğin birkaç defa daha gerçekleştirilmesi için çalışmalara başladı bile.