info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saba Tümer, CNN Türk’ten ayrılıp Show TV’yle anlaştı

Saba Tümer bir haber kanalındaki ‘muhabbet programı’ndan çok, öğleden sonra ‘gel kız’ tarzına daha çok yakışıyor. CNN Türk’te sırıtıyordu.

Saba Tümer, CNN Türk’ten ayrılıp Show TV’ye geçti.  Saba Tümer bir haber kanalındaki ‘muhabbet programı’ndan çok, öğleden sonra ‘gel kız’ tarzına daha çok yakışıyor. CNN Türk’te sırıtıyordu. ‘Eller havaya yapsam mı, yapmasam mı?’ şeklindeydi. Show TV’yle anlaştı. Seda Sayan’ın yerine geldi. Şimdi daha çok rahatlar ve kendine göre konukları bir güzel çağırır.

1- Saba Tümer, asla ve kat’a gündüz kuşağı sunucusu değil. Daha önce de denedi ve olmadı. Okan Bayülgen’in yapımcılığında önce Pakize Suda’yla birlikte gündüz programı yaptılar, sonra Saba tek başına şansını denedi, sonuç ıııh.

2- Gündüz kuşağı programlarının izleyicisi kadınlar. Saba Tümer’se şuh kahkahalarıyla ünlü bir televizyoncu. Kadın izleyiciler böylelerini sevmez, kıskanır.

3- Saba Tümer’in yıldızı Show TV’de gece yarısı CNN Türk’teki programının benzeri bir yapımla parladı. O tür programlara kimler reyting yaptırır? Uykusu kaçmış erkekler. Saba Tümer, Banu Güven ve Gülay Özdem’in yıldızını da bu ilgi parlatmıştır. Onlara reyting yaptıranlar gündüz işte olduğu için gündüz kuşağında mümkün değil gülsün yüzleri. Onların adresi PT2, en ideal yayın saatleri 23.00- 01.00 arası.

4- Saba Tümer, gün boyunca haber veren CNN Türk’te kendini özgür hissetmiyordu, ama PT2’de program yapıyordu, yani çocukların ekran başında olmadığı saatlerde. Show TV’de çocukların ekran karşısında olacağı saatlerde program yapacağı için yine rahat olamayacak.

5- Bütün bunlara rağmen Saba Tümer, Show TV’deki yeni programıyla o kuşağın en çok ilgi çeken kadını olabilir mi? İmkansız değil, ama zor.


‘YAZ AŞKI’NDA YAŞ ÇOK MU ÖNEMLi?

Saba Tümer’in yeni sevgilisi ‘Gazinocular Kralı’ Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan.
Çoğu insan, aralarındaki yaş farkı nedeniyle Aslan’la Tümer’i birbirine yakıştırmadı.
Sevgilisi kendisinden 13 yaş küçük diye Tümer’e ‘sübyancı’ diyenler bile oldu.
Aynı günlerde Bülent Ersoy kendine yine İzmir’den bir sevgili buldu.
Fotoğraflarından anladığım kadarıyla Ersoy’la sevgilisinin arasındaki yaş farkı değil 13, 23 belki de 33.
Ama hiç kimse aynı yaftayı ‘Diva’nın boynuna asmadı.
Uzatmalı sevgilisi Petek Ertüre’den ayrılan Ali Ağaoğlu’nun yeni sevgilisi 22 yaşında.
Ali Ağaoğlu’nun yaşı kaç? 57.
Arada kaç yaş fark var?
35. ‘Yolun yarısı’ kadar yani.
Aralarında ciddi yaş farkı olan birçok ünlü varken sadece Saba’ya ‘Sübyancı’ demenin alemi var mı?
Bırakın da kız ‘aşk’ını yaşasın. Yazın bitmesine şurada kaç gün kaldı?
Bilirsiniz ‘yaz aşkları’ uzun sürmez.