info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı İkinci Kez Evlendi!

9 ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı ikinci kez evlendi. Ünlü çift, dün Swissotel The Bosphorus’ta düzenlenen törenle nikâh defterine imza attı. Ünlü oyuncu nikahtan hemen sonra soyadını `Burcu Kıratlı Akçıl` olarak güncelledi.

Toplamda 48 kişinin katıldığı merasimde çiftin nikâh şahitliğini İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sibel Can, Hatice Şendil, Mustafa Tatlıcı, Alpaslan Arslanca ve Tuğçe Koçak yaptı. Törene gelin ve damadın ailelerinin yanı sıra Selin İmer-Mustafa Ceceli, Özlem Ada-Berkay Şahin, Burak Sağyaşar, Hakan Akkaya, Can Tanrıyar ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler de katıldı.

Sinan Akçıl, nikâh memurunun “Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna “İkinci kez ve son kez evet” diye yanıt verdi. Baba olmak istediğini söyleyen Akçıl, ‘bebek sözü’ verdi.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl 2018’in aralık ayında Amsterdam’da evlenmiş, ancak evlilikleri yalnızca 9 ay sürmüştü. Boşandıktan sonra ilişkilerine bir şans daha tanımaya karar veren çift aynı eve taşındı. Bir dargın bir barışık süren ilişki, dün ikinci kez nikâh masasına taşındı. Az sayıda konuğun olduğu törende pandemi kuralları uygulandı.

Dün akşam Sinan Akçıl ile nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ilk iş olarak soyadını değişti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarını 'Burcu Kıratlı Akçıl' olarak güncelledi.

PİYANO ÇALDI

Sinan Akçıl müstakbel eşini piyano çalarak karşıladı. Kıratlı'nın önünde diz çöken ünlü şarkıcı daha sonra gelinin elini öptü ve konukları selamladı.

Burcu Kıratlı'nın ilk nikahında giydiği gelinlik çok konuşulmuştu.

Çiftin şahitliğini Sibel Can, Hatice Şendil, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı.