info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üç Devden ‘Mor Çatı’ya Destek

Londra’da şiddet gören kadınlara yardım için çalışan “Mor Çatı” ve İngiltere’deki “Refuge” kurumlarına yardım için düzenlenen Britanya Türk Kadınları Derneği geleneksel balosuna bu sene Emel Sayın, Sezen Aksu ve Nilüfer’in yardımları damgasını vurdu.

Londra’nın en gözde otellerinden 5 yıldızlı Renaissance London chancery Court Oteli’nde düzenlenen baloya Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Londra Büyükşehir belediye başkan yardımcısı Richard Barnes gibi isimler katıldı.
Gelirinin bu iki derneğe aktarıldığı baloda, Emel Sayın, Sezen Aksu ve Nilüfer’in, şiddet gören kadınlara yardım amacıyla Mor Çatı’ya bağışladığı 3 tuvalet, açık artırmaya çıkartıldı. Konuklar elbiselerin fiyatlarını artırırken, sahne giysilerinin üçünü de Londra’nın tanınmış Türk kadın avukatlarından Şadiye Arslan Allsop toplam 1750 sterlin  (4 bin 500 TL) ödeyerek aldı. Geceye hiçbir ücret almadan, İstanbul’dan gelen sanatçılar Zeliha Sunal ve Demet Tuncer’in İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan konserleri, konukları coşturdu.