info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üç Kocalı Geline Altı Kocalı Şahit!

Demet Akalın dün akşam 40. doğumgününde 6 aydır beraber olduğu inşaatçı Okan Kurt(30) ile Çırağan Sarayı’nın bahçesinde dünya evine girdi

3. kez nikah masasına oturan Akalın’ın şahitliğini daha önce 6 kez evlenen Seda Sayan, Kurt’un şahitliğini ise yakın arkadaşı Murathan Özer yaptı. Sayan düğün hediyesi olarak Akalın’a pırlanta taşlı bir gerdanlık hediye etti. Çiftin imzayı atması ile birlikte havaya beyaz güvercinler uçuruldu. Akalın, nikâh kıyıldıktan sonra twitter sayfasına “Sonunda evet dedirttim” yazarak mutluluğunu dile getirdi.
Akalın, gün boyu twitter sayfasından nikâh hazırlıklarını, üzerinde bebek olan Bentley marka lüks bir spor otomobilden yapılan gelin arabasının ve avukatının hediye ettiği ‘Just Married’ (Yeni Evli) yazılı düğün ayakkabılarının fotoğrafını paylaştı. Akalın, 4 adet gelin çiçeği yaptırdığını söyledi ve “Kızlar panik yok, 4 adet buket yaptırdım, artık tutan tutana” dedi. Akalın sol ayakkabısının altına Alişan, sağ ayakkabısının altına ise Lerzan Mutlu’nun ismini yazdı.

Altın kemer!
Hande Yener’in sahne aldığı düğünde davetlilere ‘Demet ve Okan’ yazılı özel pembe şişe Moet & Chandon şampanya ikram edildi. Ailesinin Akalın ile evlenmesini onaylamadığı konuşulan damat Okan Kurt’un bıyıklı yeni imajı dikkat çekti. Yakın dostu Alişan, Akalın’a 5’i yerde ile kalmayıp yedisi bir yerde taktı.
Akalın biri büyük 7 Cumhuriyet altınının yer aldığı kırmızı kurdelalı takıyı boynunda yer kalmayınca kemer gibi beline bağladı. Çırağan Sarayı’nın bahçesinde kıyılan nikâhın fotoğraflarını tıpkı Ece Erken ve Seren Serengil gibi twitter’dan paylaşan Alişan, Akalın’ın altınlı fotoğrafının altına “Beldeki altını ben taktım da” notu yazdı. Mekânın bahçesinde konukları dev melek kostümlü keman çalan kızlar karşıladı.
 

Akalın’a Alişan 7’si bir yerde Sayan da gerdanlık hediye etti.