info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatan Şaşmaz`a Veda

Cinayet kurbanı Vatan Şaşmaz İstanbul`da son yolculuğuna uğurlanıyor. Anne Safiye Şaşmaz ve 5 aylık eşi Yasemin Adalı cenaze töreninde yan yana oturdu. Cenazeye birçok ünlü isim katıldı.

Önceki gün cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. 

Şaşmaz için Çengelköy'de Güzeltepe Birlik Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze için cami avlusu sabah erken saatlerden itibaren doldu. Cami avlusunda ayakta durmakta güçlük çeken Şaşmaz’ın annesi Safiye Şaşmaz ve 5 aylık hamile eşi Yasemin Adalı burada bir sandalyede oturdu. Anne Şaşmaz ve eşi Adalı’nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı daha sonra taziyeleri kabul etti.



ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Cenaze namazı için çok sayıda ünlü isim buraya akın etti. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye geldi.

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" diye konuştu.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vatan Şaşmaz ile birlikte sunuculuk yapan Melike Öcalan, “Bir sürü şey konuşuluyor. Bu olaylardan sonra. Eğer evli ve bebek bekleyen bir adam, ortada bir yerde karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalışsaydı karşısındaki kim bilir neler yazılırdı. Tabi koruyacak ailesini. Vatan öyle biri zaten. Şu anda bir can gitmiş. Ve bu çok iyi, çalışkan, temiz, efendiliğinden başka hiçbir şeyini görmediğimiz biri. Otel odasında olması bir şey ifade etmiyor. Tabii ki de bir laf anlatacaksa bebeğini ve eşini korumak için ortada bir yerde anlatamazdı” dedi.