info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılın Düğünü İçin 260 Özel Uçak

Lionel Messi, iki çocuğunun annesi Antonella Roccuzzo ile yarın dünyaevine giriyor. Arjantinli futbolcu, doğduğu şehir olan Rosario’da görkemli bir törenle hayatını Antonella Rocuzzo ile birleştirecek.

Thiago ve Mateo adında iki oğulları olan Lionel Messi ile Antonella Rocuzzo evleniyor.

İspanyol basını; "Yılın düğünü" olarak adlandırdıkları Lionel Messi ve Antonella Roccuzzo düğünü için davetlilerin 260 özel uçakla Rosario’nun yolunu tutacağını yazdı.

Bununla birlikte yaklaşik 300 özel güvenlik görevlisinin de Messi'nin düğünü nedeniyle şehir merkezinde mesai yapacağı vurgulanıyor.

Düğünü izlemek için 60 ülkeden yaklaşık 150 gazetecinin de akredite olduğu ifade ediliyor.

Messi'nin düğününe, hem Arjantin Milli Takımı'ndan hem Barcelona'dan hem de futbol dünyasından önemli konukların katılması bekleniyor.

Ancak Messi'nin takım arkadaşı Pique’nin işi ise zor görünüyor.

İspanyol basınına göre ünlü şarkıcı Shakira, aşkı Pique’ye izin vermedi. Sebebi ise, Pique’nin Messi’nin nişanlısı Antonella’nın en yakın arkadaşıyla (Nuria Tomas) eski sevgili olması...

Son üç yıl birlikte çalışmış olsa da Messi, Luis Enrique'yi düğününe davet etmedi. Enrique gibi yardımcıları Juan Carlos Unzue, Robert Moreno, Rafael Pol ve Joaquin Valdes de davetli listesinde yok. En dikkat çekici kısım ise, Barcelona yönetiminden hiç davetli olmaması.

Messi'nin daha önce düğününe katıldığı Andres Iniesta ise özel işleri nedeniyle Messi'nin düğününe katılamayacak.