info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ar-Ge Merkezi İnovalig 2019 İnovasyon Döngüsü Türkiye Şampiyonu Sun Tekstil Oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi`nin (TÎM) Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla Türkiye İnovasyon Haftasının bu yıl sekizincisi gerçekleşti. Sun Tekstil Ar-Ge Merkezi, İnovalig’te İnovasyon Döngüsü kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Dünyadaki tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üretim ve yönetim süreçlerinde uygulayan Sun Grup, İnovasyon Yaşam Döngüsü ile geleceğe odaklandı. Bünyesinde faaliyet gösteren Sun Tekstil Ar-Ge Merkezi ise Türkiye’nin uluslararası alandaki bilinirliğinin arttırılması amacıyla uluslararası işbirliklerine ve projelerine devam etmektedir. 2000 çalışanıyla inovasyon hedeflerini belirleyen Sun Tekstil Ar-Ge Merkezi bu çalışması ile önemli bir ödül kazandırdı. 

Sun Grup Ar-Ge Müdürü Bekir Boyacı, “Hiçbir başarının tesadüf olmadığına inanan Sun Tekstil Ar-Ge Merkezi geliştirdiği ve pazara sunduğu katma değeri yüksek inovatif ürünlerin yanında, yıllar içinde tamamladığı 22 ulusal ve uluslararası hibe fonlarla desteklenmiştir. Ar-Ge ve İnovasyon projesi ile 25 ülke ve 100’ün üzerinde iş birliği gerçekleştirmiştir. Her yıl düzenlenen ve Türkiye’nin en inovatif şirketlerinin seçildiği İnovalig’te İnovasyon Döngüsü Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştır “ dedi. 

Düzenlenen ödül töreninde ödülü alan Sun Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünlütürk, Grup bünyesinde Ar-Ge ve inovasyonun, sürdürülebilir büyüme stratejisinin en temel halkasını oluşturduğunu ve ülke genelinde yarattıkları değerler ile sürekli en iyinin ve inovatif çözümlerin peşinde olduklarını belirtti. Türkiye’nin her sektörden önde gelen markaları ve dev şirketlerinin yanında şampiyon olduklarını belirten Ünlütürk, Ar-Ge Merkezinin her yıl yaklaşık 50 yeni projeyle teknoloji platformlarına yatırım yaparak sektörde rekabete yön verdiklerini ifade etti. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin