info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Hafta Size Ne Getirecek

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız

Yay burcuna ilerleyen Güneş daha iyimser, keşfetmeye ve öğrenmeye açık bir atmosfer getiriyor. Hayal gücümüzden yararlanabiliriz. Ancak bir yandan da ayakları yere basmayan planlar ve yerine gelmeyecek vaatlerle karşılaşabiliriz. Herkesi ilgilendiren evrensel temalar, değişik fikirler ve sosyal görüşler dikkat çekiyor. 26’sından itibaren zekamızı ve iletişim yeteneklerimizi daha iyi kullanabiliriz. Bir anlaşma yapmak  için 26’sı sonrasını değerlendirmek daha uygun olabilir. 28’i ve civarında sosyal konular, yolculuklar, hareketli ortamlar ve özellikle aşkta ve ilişkilerde daha yüksek beklentiler var. Sevgi beklentilerimizde hırslı olmak yerine daha cömert ve kabullenici bir tutum sergilememiz doğru olabilir. Bu hafta yeniliklere ve sürprizlere çok daha açığız. Depresif düşüncelerden uzaklaşıyoruz.
 
Ay takvimi
 
Hangi gün nelere önem verelim?
 
* 24 Kasım Pazar Dışa dönük aktiviteler
ve eğlence için güzel zamanlar var. Kendimizi kasmadan hareket edelim.
* 25 Kasım Pazartesi Günün ilk yarısında hızlı sonuç elde etmek zor olabilir. Ancak akşam saatlerinde daha belirgin bir yön kazanabiliriz.
* 26 Kasım Salı Detaylı çalışmalar ve analizler var. Aşırı eleştirel ve kötümser olmadan da çok şey başarabiliriz.
* 27 Kasım Çarşamba Bugün gereksiz tartışmalardan
ve riskli işlerden uzak durmakta fayda var. Sinirsel enerji yüksek seyrediyor.
* 28 Kasım Perşembe Gündemimizi çok daha başarılı ilerletebiliriz. Özellikle öğle saatlerinde işbirlikleri ve güçlü kişilerden destekler mümkün.
* 29 Kasım Cuma Bugün alışverişte ve para ile ilgili konularda müsrif olmamaya bakalım. Ayrıca beraberliklerde neşeli bir abartı var.
* 30 Kasım Cumartesi Daha yıpratıcı ve yorucu durumlar ortaya çıkabilir. Bugün eve ve aileye yönelik uğraşlarda daha sakin kalmaya bakalım.