info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Küçük VW Ailesi

Volkswagen Up’ın Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleşen dünya galasında, bir GT versiyonu da dâhil olmak üzere altı adet Up temelli konsept otomobil yer aldı.

Dört kapılı Cross Up, kumsal için tasarlanmış buggy tarzı iki Up ve 79 gr/km CO2 emisyonu oluşturan Eco-Up’ın yanı sıra elektrikli e-Up modeli de sergileniyor.

GT Up gücünü standart üç kapılı otomobilde bulunan 1,0 litrelik üç silindirli motorun 100 bg’lik bir versiyonundan alıyor.

VW otomobilin orijinal Golf GTI’nın ruhunu taşıdığını ve 900 kg boş ağırlığı sayesinde sıra dışı bir performans sunduğunu söylüyor.

Volkswagen Buggy Up konsepti

Elektrikli e-Up’ın 2013’te üretime geçeceği teyit edildi ve Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki otomobil, üretim versiyonunun ön izlemesini sunuyor.

Araç 60 kw’lik bir elektrikli motora ve 18 kw-saatlik bir batarya paketine sahip. Otomobil 135 km/s azami hıza ulaşabiliyor ve tam şarjla 130 kilometre civarı yol alabiliyor.

Eco ise gücünü 68 bg’lik 1,0 litrelik üç silindirli, doğal gaz ile çalışan motorundan alıyor. VW Bluemotion Teknolojisi içeren aracın üretime hazır olduğunu söylüyor.

Volkswagen Azzurra Up konsepti

Otomobilin 79 gr/km’lik ultra düşük CO2 değerinin doğal gazlı otomobiller arasında en düşük değer olduğu iddia ediliyor.

Dört kapılı “cross up” gelecekte üretilebilecek bir başka otomobil.

VW otomobilin hem çok yakında çıkacak dört kapılı Up’ın ön izlemesini sunduğunu, hem de sert ‘cross-over’ tarzına çevrildiğinde nasıl görünebileceğini ortaya koyduğunu söylüyor.

Volkswagen Cross Up konsepti

Buggy konsepti kumsal temasına sahip. Buggy California’da 1960’larda kullanılan Beetle temalı buggy’lerden ilham alırken Azzurra ise Akdeniz temasını temel alıyor.