info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuyumcu Soygunu

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde 22 Kasım 2013 sabah bir kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz bir kişi tarafından alarmı devre dışı bırakılıp kepengi kırılarak soyuldu.

 İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde 22 Kasım 2013 sabah bir kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz bir kişi tarafından alarmı devre dışı bırakılıp kepengi kırılarak soyuldu.
 
 
Olay Selvili Mahallesi, 4156 sokak ile 4012 sokağın kesişim noktasında bulunan Semih Kuyumculuk’ta meydana geldi. Sabah saatlerinde işine gitmekte olan bir vatandaş, sokak üzerinde bulunan kuyumcunun kepenginin ve camlarının kırık olduğunu görerek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede kuyumcunun alarmının ve güvenlik kamerasının kablosunun kesildiğini belirleyerek durumu dükkan sahibi Turgay Aydın’a(50) bildirdi. Polis ekiplerinin çağrısıyla olay yerine gelen Aydın, polisle beraber dükkana girip incelemede bulundu. Yapılan araştırma sonucunda Turgay Aydın’ın tezgahta bıraktığı yaklaşık 500 gram altının kayıplara karıştığı tespit edildi.
Hırsız güvenlik kamerasına takıldı
 
Dükkanın içerisinde bulunan güvenlik kamerasının kaydını incelemeye alan polis ekipleri, dükkana sabaha karşı başı siyah kapişonlu orta boylu bir kişinin kepengi esnettikten sonra camı kırarak girdiğini belirledi. Güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızın çok seri bir şekilde dükkana girip, kasaya yöneldiği, daha sonra tezgahta bulunan altınları alıp hızla kayıplara karıştığı görüldü. Hırsızın bir an evvel yakalanması için çalışmalara başlayan polis ekipleri, zanlının tahmini kaçış güzergahı üzerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.