info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye’nin Salça Devi Satılıyor

KAP’a yapılan açıklama sonrası TUKAŞ hisseleri borsada tavan yaptı.

Oyak Girişim Danışmanlığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda yönetim kurulu tarafından sahip olunan yüzde 81,54 oranındaki TUKAŞ Gıda hisselerinin potansiyel satışına yönelik çalışmalara başlanması yönünde karar alındığı belirtildi.
 
Tukaş Gıda hisseleri söz konusu haberin ardından borsada yüzde 10.39 yükselişle tavan fiyat olan 0.85 liradan açıldı. Başta salça, konserve ve turşu olmak üzere her türlü gıda maddelerinin üretimini yapan TUKAŞ, bu ürünlerin yurtiçinde ve yurtdışında pazarlanmasını da yapıyor.
OYAK TUKAŞ’ı satıyor
 
OYAK Tukaş Gıda hisselerindeki yüzde 81.54 payın potansiyel satışı için çalışmalara başladı. OYAK Girişim Danışmanlığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda yönetim kurulu tarafından sahip olunan yüzde 81,54 oranındaki TUKAŞ Gıda hisselerinin potansiyel satışına yönelik çalışmalara başlanması yönünde karar alındığı belirtildi. Tukaş Gıda hisseleri OYAK Girişim Danışmanlığı’nın şirketteki yüzde 81.54 payın potansiyel satışı için çalışmalara başladığını açıklamasının ardından yüzde 10.39 yükselişle tavan fiyat olan 0.85 liradan açıldı. Başta salça, konserve ve turşu olmak üzere her türlü gıda maddelerinin üretimini yapan TUKAŞ, bu ürünlerin yurtiçinde ve yurtdışında pazarlanmasını da yapıyor.