info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kösem Dünyaya Açıldı

Henüz ekrana gelmeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem Cannes’da düzenlenen televizyon fuarı Mipcom’da görücüye çıkıyor.

Dünyanın en büyük televizyon fuarı Mipcom’un ev sahibi bu yıl Türkiye. Bu fuarda uluslararası beğeniye sunulacak dizi ise ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanırken; dizi ilk kez Cannes’da dünyaya tanıtılacak.
 
35 DAKİKA SUNUM
 
Yapımcılığını TMC adına Timur Savcı’nın üstlendiği dizi, dünyanın en başarılı 20 projesinin sunulduğu Fresh TV konferansında tanıtılacak.
 
Ünlü Majestic Hotel’de ise iki gün boyunca dünyanın seçkin kanal yöneticilerine özel gösterimler düzenlenecek. Televizyon ve medya sektörünün saygın isimlerinden oluşan 200 katılımcı, 35 dakikalık özel bir tanıtımla ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ile tanışacak. Böylece Cannes’da ilk kez bir Türk dizisi izlenmiş olacak.
 
Cannes’da konu hakkında bilgi veren İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, şunları söyledi: “2004’te 10 bin doları bile bulmayan dizi ihracatımız bu yıl 350 milyon doları bile geçebilir.”
 
MUHTEŞEM KADRO
 
Dizide Sultan Ahmed’i Ekin Koç, Safiye Sultan’ı Hülya Avşar ve Kösem Sultan’ın gençliğini Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou canlandırıyor. Dizide Mete Horozoğlu ve Tülin Özen de var.